Evenimentul zilei

Vi08072020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate
Evenimentul zilei - Actualitate
28 Iun 2020
by  - 
Publicat în Actualitate

Nici azi teritoriile românești ocupate atunci de Rusia nu au revenit, cum era firesc, la țara-mamă, România. Autor: Victor Roncea 28 iunie 2020

22 Mai 2020
by  - 
Publicat în Actualitate

Ambasadorul R. Moldova  la Bucureşti, convocat la MAE român în urma unor declarații ale prim ministrului de la Chişinău.

07 Mai 2020
by  - 
Publicat în Actualitate

Ceremonia publică de prezentare a asistenței umanitare consistente acordate de România va avea loc „sub podul de la Telecentru. Șos Hîncești”

27 Apr 2020
Publicat în Actualitate

Astăzi se împlinesc 1️0 ani de la semnarea Declarației comune privind instituirea unui parteneriat strategic între Republica Moldova și România pentru integrarea europeană a țării noastre, care a deschis noi perspective și a redat noi valențe pentru consolidarea relațiilor speciale privilegiate dintre cele două state bazate pe comunitatea de istorie, limbă și cultură.

16 Apr 2020
by  - 
Publicat în Actualitate

Nativii din această zodie sunt foarte preocupați de siguranța personală și trebuie să aibă grijă cum planifică programul de Sfintele Sărbători de Paști. Clarifică situația și ai grijă să nu cheltuiești mult. Toate detaliile despre ce ți-au rezervat azi astrele aflați din zodiacul oferit de profesorul Radu Ștefănescu pentru www.capital.ro

15 Apr 2020
by  - 
Publicat în Actualitate

Am văzut declarațiile unor preoți că vor merge din casă în casă să sfințească și nu e un lucru tocmai fericit, chiar dacă enoriașii vor sta după gard, afirma analistul intr-un interviu publicat de www.europalibera.org

14 Apr 2020
by  - 
Publicat în Actualitate

Institutul pentru Măsurători şi Evaluare în domeniul Sănătății de la Universitatea din Washington a făcut mai multe analize privind pandemia de coronavirus din lume.

04 Apr 2020
by  - 
Publicat în Actualitate

După ce numeroși pacienți s-au plâns de pierderea temporară a mirosului, cercetătorii israelieni au creat o platformă online permițând auto-monitorizarea simțului mirosului, ca o metodă de depistare timpurie a coronavirusului.

30 Mar 2020
by  - 
Publicat în Actualitate

Un cunoscut preşedintele a şocat comunitatea mondială cu atitudinea arătată în weekend.

28 Mar 2020
by  - 
Publicat în Actualitate

De teama răspândirii noului virus chinezesc, Vladimir Putin a decis să închidă toate frontierele Rusiei, libera deplasare fiind permisă doar camioanelor și diplomaților.

26 Mar 2020
Publicat în Actualitate

Începând de mâine, 27 martie, cetățenii din R Moldova nu vor mai avea dreptul să iasă din casă fără un act care le-ar confirma identitatea. Mai mult, la cerere, aceștia vor fi obligați să le ofere informații oamenilor legii, să se legitimeze și să răspundă la toate întrebările care le-ar putea fi puse.

„Persoanele care se vor afla în afara reședinței vor fi obligate să aibă la ei un act de identitate. Va trebui să fiți gata să le răspundeți oamenilor legii, să vă identificați, să prezentați actul. Din 27 martie 2020 se interzice aflarea în grupuri mai mari de 3 persoane. Această măsură este implementată în mai multe țări. De mâine și ziua și noaptea este interzisă aflarea persoanelor în grupuri mai mari de trei persoane”, a spus premierul Ion Chicu.

Amintim că, în R. Moldova sunt 177 de bolnavi cu COVID-19, după ce astăzi încă 28 de pacienți au fost testați pozitiv.

19 Mar 2020
Publicat în Actualitate

Pe perioada declarării situației de urgență pentru prevenirea infecției cu COVID-19 mai multe companii fac livrări de diverse produse chiar până la ușă. Cetățenii pot beneficia de serviciile de on-line pentru produsele alimentare și cele de igienă care sunt livrate până acasă, dar și de produse farmaceutice. Astfel, cel puțin două farmacii au anunțat că îți pot propune aceleași servicii. 

Pagina 1 din 692