Evenimentul zilei

Sam03172018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate
Evenimentul zilei - Actualitate
16 Mar 2018
Publicat în Actualitate

Perspectivele de avansare a relațiilor moldo-americane au fost discutate astăzi, în cadrul întrevederii premierului Pavel Filip cu ambasadorul SUA în Republica Moldova, James Pettit. Oficialii au trecut în revistă evoluțiile dialogului strategic bilateral și au făcut un schimb de opinii privind prioritățile de activitate ale Executivului.

16 Mar 2018
Publicat în Chisinau

Ataşaţii apărării, acreditaţi în Republica Moldova, au vizitat astăzi Brigada de infanterie motorizată „Ştefan cel Mare” din Chişinău, pentru a se documenta cu activitatea unităţii.

16 Mar 2018
by  - 
Publicat în Actualitate

Parcul de autobuze al municipiului Chișinău va fi înnoit cu 50 de autobuze dotate cu sisteme de aer condiționat și cu podea joasă, pentru un acces mai lejer pentru cărucioare, vârstnici și persoane în scaune rulante. Decizia de a procura unitățile de transport a fost luată în ședința de astăzi, 16 martie, a Consiliului municipal Chișinău, transmite IPN.

16 Mar 2018
by  - 
Publicat în Actualitate

În 2018 vom plăti cu 20,3% mai puțin pentru gaz. O decizie în acest sens a fost luată astăzi, în cadrul ședinței Agenției Națională pentru Reglementări în Energetică (ANRE).

16 Mar 2018
by  - 
Publicat în Justitie

Judecătoria municipiului Chișinău, sediul Buiucani, va pronunța sentința în dosarul lui Chiril Lucinschi în data de 4 aprilie. Fostul deputat este învinuit de spălare de bani în proporții deosebit de mari și fals în declarații.

16 Mar 2018
by  - 
Publicat în Actualitate

Mihai Poalelungi, care a fost numit judecător la Curtea Constituțională pentru un mandat de șase ani, a depus jurământul în ședința de vineri, 16 martie, a Parlamentului.

16 Mar 2018
by  - 
Publicat în Social

Inspectoratul de Poliție Botanica informează că pe 13 martie, în fața unui bloc din bulevardul Traian și în ascensorul scării, a fost găsită o sumă de bani. Poliția îl caută pe proprietarul mijloacelor financiare.

16 Mar 2018
by  - 
Publicat în Actualitate

Directorul unei şcoli profesionale din Chişinău a fost reţinut de CNA şi procurorii anticorupţie într-un dosar de abuz de serviciu. Şeful instituţiei este bănuit că, timp de mai bine de un an, i-ar fi deposedat pe unii angajaţi de-ai săi de cardurile salariale şi, respectiv, de bani.

16 Mar 2018
Publicat în Din tara

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) prognozează pentru astăzi, 16 martie, ploi slabe și temperaturi între 10 și 15 grade Celsius, presiune atmosferică - normală.

15 Mar 2018
Publicat în Chisinau

Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a eliberat-o din funcţie pe pretorul sectorului Ciocana, Galina Bostan, deși anterior aceasta a fost lăudată de mai multe ori în cadrul ședințelor operative.

15 Mar 2018
Publicat în Justitie

Un bărbat și o femeie din Bălți au fost reținuți joi de ofițerii DGT Nord a CNA și procurorii anticorupție. Aceștia sunt bănuiți de trafic de influență pentru organizarea eliberării unui permis de conducere.

15 Mar 2018
Publicat în Justitie

Xabi Alonso, fostul jucător al celor de la FC Liverpool, Real Madrid și Bayern Munchen riscă o pedeapsă de opt ani de închisoare pentru fraudă fiscală, anunţă cotidianul El Mundo Deportivo.

15 Mar 2018
Publicat în Social

Un convoi cu ajutoare alimentare "a intrat" joi în enclava rebelă asediată din provincia Ghouta de Est, în apropierea Damascului, a spus purtătorul de cuvânt pentru Siria al Comitetului Internaţionale al Crucii Ruşii (CICR).

15 Mar 2018
Publicat în Din tara

Un locuitor al capitalei închiria autoturisme pentru a fenta filajul serviciilor operative ale Vămii, care l-au reținut de nenumărate ori pentru trafic ilicit cu bunuri, introduse ilegal în țară prin regiunea transnistreană, cu ocolirea posturilor vamale interne de control. 

Pagina 1 din 520