Evenimentul zilei

Dum01212018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate
Evenimentul zilei - Actualitate
21 Ian 2018
Publicat în Social

 În ultimele 24 de ore, salvatorii au continuat să acționeze pe drumurile blocate de zăpadă. Astfel, s-au efectuat lucări de deblocare  a cinci mijloace de transport de pe drumuri din raiaonele Ungheni, Telenești și Căușeni. Un bărbat de 49 de ani din Nicolaevca, Glodeni a decedat asfixiat după ce camera în care se afla a luat foc. Toate circumstanțele incendiilor urmează a fi stabilite de specialiștii IGSU

21 Ian 2018
Publicat în Chisinau

Un accident groaznic a avut loc în această dimineața pe strada Alba Iulia din Capitală. Un tânăr de 21 de ani a decedat la Spitalul de Urgență, după ce Mercedes-ul în care se afla s-a lovit violent cu o Toyota. 

21 Ian 2018
Publicat în Actualitate

Astăzi se prevede cer variabil. Fără precipitații esențiale. Se va produce ceață și ghețuș. Presiunea atmosferică va fi normală.

20 Ian 2018
Publicat în Din tara

O femeie de 57 de ani, originară din Nisporeni, care locuia de mai mulți ani în orașul Fălești, a murit în această dimineață în drum spre Spitalul raional, unde era dusă cu hipotermie.

20 Ian 2018
Publicat în Chisinau

Consumatorii din bulevardul Dacia nr. 60, inclusiv cu fracții, vor rămâne luni, 22 ianuarie, fără apă la robinet. Furnizorul îndeamnă consumatorii de pe adresa indicată să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei, transmite IPN.

20 Ian 2018
Publicat în Social

Creştinii ortodocşi care se conduc de calendarul iulian îl sărbătoresc astăzi, 20 ianuarie, pe Ioan Botezătorul – Înaintemergătorul Domnului, unul dintre cei mai veneraţi sfinţi. Acesta este sărbătorit în ziua de după Botezul Domnului (Boboteaza), încheind şirul sărbătorilor de iarnă, transmite IPN.

20 Ian 2018
Publicat în Chisinau

În această dimineaţă, ÎM Regia „Exdrupo” a început evacuarea zăpezii de pe străzile Chișinăului. Zăpada adunată la marginea carosabilului este încărcată în maşini de capacitate mare şi transportată pe platourile întreprinderii municipale, de pe str. Varniţa. Pe tot parcursul zilei, Regia „Exdrupo” va acţiona cu 30 de unităţi de tehnică. 

20 Ian 2018
Publicat în Actualitate

Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează pentru ziua de sâmbătă, 20 ianuarie, ninsoare slabă. 

20 Ian 2018
Publicat în Actualitate

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență informează că, în dimineața zilei de 20 ianuarie, trasee naționale nu sunt blocate. Conform informației Administrației de Stat a Drumurilor, rămâne dificil accesul spre localitățile Lipceni și Sârcova din raionul Rezina, dar și în Zviozdocica şi Florica din raionul Căușeni. 

19 Ian 2018
Publicat în Actualitate

Vicepremierul pentru integrare europeană Iurie Leancă va efectua, în perioada 22-23 ianuarie, o vizită de lucru la Bruxelles, unde va avea un șir de întrevederi importante cu mai mulți decidenți din Uniunea Europeană.

19 Ian 2018
Publicat în Social

Beneficiarii din capitală vor primi în curând compensațiile la căldură pentru primele trei luni ale acestui sezon de încălzire. Întârzierile admise la plata compensațiilor au fost generate de modificarea procedurii de primire a dosarelor și de calculare și emitere a facturilor.

19 Ian 2018
by  - 
Publicat în Actualitate

Presa canadiană l-au numit pe Mihai Gâlcă drept „eroul zilei”, după ce acesta a reușit să evacueze dintr-un tunel supraaglomerat camionul pe care îl conducea și care luase foc, potrivit TVA Nouvelles.

19 Ian 2018
by  - 
Publicat în Justitie

Deși toată lumea vrea tragerea la răspundere a tuturor celor implicați în „furtul miliardului”, nimeni nu pare să vrea să ia o poziție tranșantă în acest caz.

19 Ian 2018
Publicat în Din tara

În Republica Moldova există motive de îngrijorare privind calitatea aerului. La nivel național, principalele vulnerabilități țin de informarea ineficientă cu privire la nivelul real de poluare, coordonarea intersectorială deficientă, precum și ineficiența sistemului de monitorizare a calității aerului.

Pagina 1 din 494