Evenimentul zilei

Sam08082020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Cinci paramedici SMURD vor acorda primul ajutor calificat la punctele de reabilitare//VIDEO

Cinci paramedici SMURD vor acorda primul ajutor calificat la punctele de reabilitare//VIDEO Recomandat

22 Iunie 2016 - 

Cinci paramedici SMURD vor acorda primul ajutor calificat oamenilor, care se vor adresa la punctele de reabilitare instalate de Serviciul Situații Excepționale.

Media


Astfel, angajații ai Serviciului Mobil de Reanimare și Descarcerare se vor afla la corturile din sectoarele municipiului Chișinău, iar în cazul în care trecătorii vor avea nevoie de asistență, paramedicii vor veni în ajutor, potrivit unui comunicat al Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale.

Salvatorii  oferă oamenilor apă, iar asistenții medicali pot verifica tensiunea arterială a solicitanților.

Mai mult, în punctele de reabilitare cu flux mare de oameni, paramedicii sunt echipați cu butelii cu oxigen pentru a acorda primul ajutor persoanelor. Corturi pentru protejarea oamenilor de temperaturi ridicate sunt instalate în orașele Bălți, Cahul, Comrat, Căușeni, Nisporeni și municipiul Chișinău.

Acestea sunt deschise, zilnic, în intervalul orelor 11:00 – 18:00. În ultimele zile peste 3 mii de oameni s-au adresat pentru ajutor la punctele instalate de salvatori.

Lasă un comentariu