Evenimentul zilei

Lun07232018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate BEMOL a inaugurat o ALTFEL benzinărie, pe bulevardul Renaşterii 11 / GALERIE FOTO ȘI VIDEO

BEMOL a inaugurat o ALTFEL benzinărie, pe bulevardul Renaşterii 11 / GALERIE FOTO ȘI VIDEO

12 August 2017 - 

Zilele trecute, BEMOL a inaugurat o nouă benzinărie, pe bulevardul Renaşterii 11. De această dată compania a venit cu un nou concept și a reuşit să creeze o staţie de alimentare complet diferită şi deosebită de tot ce există în acest domeniu.  Sergiu Gribincea, în discursul său, la inaugurarea noii stații PECO, a venit cu un mesaj de mulțumire adresat partenerilor dar și autorilor proiectului. El a ținut să menționeze că implementarea acestei ideii a fost posibilă datorită Guvernului Republicii Moldova, care crează un climat investițional favorabil ce stimulează economia țării și creează noi locuri de muncă. 

Media

Noua staţie de alimentare este dotată cu echipamente de ultimă generaţie, care asigură buna funcţionare a pompelor de alimentare. Acestea corespund celor mai înalte standarde şi asigură calitatea combustibilului, care este foarte importantă pentru rezistenţa motorului. 

Noua benzinărie este perfectă pentru cei care preţuiesc fiecare minut. Aici, şoferii şi pasagerii pot nu doar să-şi alimenteze maşina, ci şi să beneficieze de serviciile magazinului și a cafenelei cu terasă. 

De asemenea, băncile, florile şi gazonul amintesc de un coltisor de parc. Astfel ca fiecare popas la BEMOL să devină o experiență plăcută. 

Lasă un comentariu