Evenimentul zilei

Vi12142018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate O adolescentă din Ialoveni, cercetată penal pentru furt

O adolescentă din Ialoveni, cercetată penal pentru furt

14 Decembrie 2017 - 

O adolescentă de 17 ani, originară dintr-o localitate a raionului Ialoveni, este cercetată penal de polițiști pentru că a comis un șir de furturi din locuințe pe teritoriul capitalei. 

Potrivit oamenilor legii, adolescenta ar fi fost implicată în cel puţin două furturi din locuinţe, iar anterior a fost documentată penal în cel puţin zece cazuri similare.

În urma audierilor, tânăra și-a recunoscut vinovăția, declarând cu lux de amănunte circumstanţele pătrunderii în locuinţe. Potrivit ei, în apartament intra pe parcursul nopţii când uşa de acces nu era încuiată sau geamul semideschis, iar proprietarii dormeau sau nu erau acasă. 

Prin această metodă ar fi pătruns într-un apartament din strada Mihai Eminescu şi într-o casă la sol din strada Alexandru Bernardazzi, de unde ar fi sustras un telefon mobil, acte de identitate şi un portmoneu cu bani. Potrivit proprietarilor, suma pagubelor pricinuite ar depăşi suma de 32.000 de lei.

Adolescenta este cercetată penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13.000 de lei la 27.000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau  închisoare de până la 4 ani.

Lasă un comentariu