Evenimentul zilei

Mie10242018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate VIDEO// Vânător împușcat mortal în raionul Sângerei

VIDEO// Vânător împușcat mortal în raionul Sângerei Recomandat

13 Ianuarie 2018 - 
VIDEO// Vânător împușcat mortal în raionul Sângerei PC: IPN

Un vânător, în vârstă de 48 de ani, a fost împușcat mortal în dimineața zilei de sâmbătă, în timpul unei vânători de fazani în extravilanul localității Nicolaevca din raionul Sângerei. 

Media

VC: privesc.eu

Potrivit șefului Direcției generale securitate publică IGP, Marin Maxian, oamenii legii au fost sesizați în jurul orei 10.40. Potrivit informațiilor operative, jurul orei 10.25, cei patru vânători care au participat la vânătoare au decis să plece acasă. Unul dintre ei a urcat în mașină, iar în momentul în care cel de-al doilea a vrut să i se alăture, din neatenție, cureaua armei de vânătoare s-a agățat de o piesă a mașinii și arma i-a fost smulsă din mână, iar în cădere s-a produs o împușcătură, rănind vânătorul din mașină. Medicii solicitați la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Marin Maxian a precizat că, din analiza preventivă la fața locului, se confirmă că împușcătura nu a fost efectuată de la distanță, urmează însă o expertiză judiciară. Pe marginea acestui caz a fost pornită o cauză penală pentru lipsirea de viață din imprudență, infracțiune ce se pedepsește cu închisoare până la trei ani. Oamenii legii l-au reținut pe unul dintre vânători, în vârstă de 57 de ani.

Marin Maxian a precizat că toți vânătorii aveau experiență și dețineau legal armele.

Lasă un comentariu