Evenimentul zilei

Lun02182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Printre victimele accidentului aviatic din Rusia nu sunt cetățeni moldoveni

Printre victimele accidentului aviatic din Rusia nu sunt cetățeni moldoveni Recomandat

12 Februarie 2018 - 

Printre victimele accidentului aviatic produs duminică, 11 februarie, în Federația Rusă, soldat cu 71 de morți, cetățeni moldoveni nu sunt. Informația a fost confirmată pentru IPN de către șeful Serviciului de presă al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Alexandr Roitman.

Ambasada Republicii Moldova la Moscova a luat legătura cu autoritățile ruse, iar astăzi a fost confirmată informația că printre victime nu sunt cetățeni moldoveni.

Un avion care a decolat de pe aeroportul Domodedovo (Moscova), spre orașul Orsk, s-a prăbușit duminică, 11 februarie, pe un câmp, în apropiere de Moscova. La bord se aflau 71 de oameni, printre care şi copii. Supraviețuitori nu sunt. Printre versiunile preliminare se examinează şi o posibilă defecțiune tehnică.

Conducerea Moldovei a transmis condoleanțe în legătură cu tragedia aviatică produsă în Federaţia Rusă. „Am aflat cu întristare vestea despre tragedia aviatică de lângă Moscova. Condoleanțe familiilor și prietenilor victimelor… O dovadă dureroasă că viața nu poate fi pe deplin planificată…”, a scris pe Facebook președintele Parlamentului, Andrian Candu. 

Lasă un comentariu