Evenimentul zilei

Joi02212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Partidul Democrat: Demisia lui Usatâi se datorează unei profunde impotențe de a administra orașul Bălți

Partidul Democrat: Demisia lui Usatâi se datorează unei profunde impotențe de a administra orașul Bălți Recomandat

13 Februarie 2018 - 

Astfel a comentat Partidul Democrat demisia lui Renato Usatâi din funcția de primar de Bălți. „Municipiul Bălți se confruntă cu o criză profundă deja de  mai mulți ani. Astfel de declarații se datorează unei impotențe din punct de vedere profesional de a administra un municipiu foarte important. Situați catastrofală la care a ajuns acest oraș ne îngrijorează”, a declarat Sergiu Sârbu, deputat PD. 

Alesul poporului a menționat că a văzut de multe ori solicitări din partea consiliului municipal Bălți cu privire la intervenția Guvernului de a ajuta la soluționarea problemelor cu care se confruntă municipiul Bălți. „Este o criză politică internă, care sperăm să fie depășită. Nădăjduim că autoritățile, locuitorii vor găsi o soluție pentru oraș. Noi respectăm principiile autonomiei locale, dar dacă ești incompetent și nu poți gestiona, este doar vina ta, a menționat democratul.

Locuitorii orașului Bălți și-au dat seama de mizeria în care se află abia când a început criza deșeurilor. Astfel,  orașul care sperau să fie cel mai frumos din Republica Moldova, după cum le-a promis Usatâi, s-a transformat într-o imensă groapă de gunoi. Mai întâi, Renato a anunțat prin skype că inițiază referendum, dar văzându-se fără susținători, a decis să plece onorabil, anunțându-și demisia. Usatâi în fruntea orașului Bălți nu a fost decât un show de prost gust. 

 

 

Lasă un comentariu