Evenimentul zilei

Joi01172019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate VIDEO// Șapte bărbați din capitală, reținuți pentru comercializarea marijuanei

VIDEO// Șapte bărbați din capitală, reținuți pentru comercializarea marijuanei

06 Martie 2018 - 

Șapte bărbați, locuitori ai municipiului Chișinău, cu vârsta cuprinsă între 18 și 40 de ani, au fost reținuți de oamenii legii, fiind suspectați de comercializarea drogurilor de tip marijuană hidroponică pe întreg teritoriul țării.

Media

În urma investigațiilor efectuate de către angajații Direcției Antidrog, s-a stabilit că suspecții având o schemă bine organizată, produceau, prelucrau și ulterior comercializau droguri de tip marijuană hidroponică la prețul de 100 de lei per gram.  

Timp de o lună, polițiștii au supravegheat membrii grupului, unde au fost infiltrați  mai mulți investigatori sub acoperire, fiind efectuate achiziții de control și procurate droguri de la suspecți. Bărbații au fost reținuți în momentul comercializării drogurilor consumatorilor.

Ca urmare a 15 percheziții corporale și  la domiciliile suspecților, au fost depistate și confiscate aproximativ 4 kg de marijuană hidroponică, cântare electronice la scară mică, pachețele de tip zip – lock destinate ambalării drogurilor, cartele SIM și telefoane mobile, precum și bani obținuți din comercializarea drogurilor, 5.600 de euro, 600 de dolari SUA și peste 50.000 de lei. 

Valoarea totală a drogurilor confiscate este de aproximativ 400.000 de lei.

Astfel, cinci dintre suspecți au fost arestați pe un termen de 30 de zile, iar doi sunt cercetați în stare de libertate. Toți suspecții riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani.

 

Lasă un comentariu