Evenimentul zilei

Joi02202020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate NOI DETALII în cazul alertei cu bombă de la parcul de troleibuze. Un bărbat din capitală, reținut

NOI DETALII în cazul alertei cu bombă de la parcul de troleibuze. Un bărbat din capitală, reținut Recomandat

06 Martie 2018 - 

Oamenii legii l-au reținut pe autorul alertei false cu bombă din 5 martie, de la parcul de troleibuze nr. 1. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârsta de 30 ani, domiciliat în capitală. Fiind audiat de polițiști, el și-a recunoscut vina, comunicând că a făcut apelul fără a-și da seama de consecințe.

Poliția capitalei a inițiat o cauză penală pentru comunicarea mincinoasă cu bună-știință despre actul de terorism. Legislația penală prevede amendă în mărime de la 27 000 la 4 2000 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la doi ani.

Angajații parcului de troleibuze nr. 1 din capitală au fost evacuați după ce un bărbat a sunat la 902 și a spus că a plasat un obiect explozibil pe teritoriul parcului de pe strada Dosoftei, 146. La fața locului s-a deplasat echipa de geniști, care în urma verificărilor, nu au depistat niciun obiect suspect.

 

Lasă un comentariu