Evenimentul zilei

Joi03212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Ședință cu scântei la CEC. Alegerile anticipate din Chișinău și Bălți ne vor costa peste 22 de milioane de lei

Ședință cu scântei la CEC. Alegerile anticipate din Chișinău și Bălți ne vor costa peste 22 de milioane de lei Recomandat

12 Martie 2018 - 

Alegerile anticipate în municipiile Chișinău și Bălți vor costa autoritățile 22 de milioane 516 mii de lei. Comisia Electorală Centrală a aprobat, astăzi, devizul de cheltuieli. Decizia de astăzi a CEC urmează a fi transmisă Guvernului și Parlamentului ca să se identifice bani din buget. 

Alegerile anticipate la Chișinău și Bălți vor avea loc pe 20 mai 2018. 

În timp ce avea loc ședința, în jurul Comisiei Electorale Centrale erau câteva zeci de polițiști. Fiind întrebată de către un membru CEC de ce au fost mobilizate forțele de ordine, Alina Russu, președinta CEC, a spus că aceștia ar fi venit la solicitarea grupului de inițiativă anti-mixt pentru a menține ordinea publică. 

La ședința de astăzi au sărit scântei. Unii membri ai CEC erau nemulțumiți că unele chestiuni se puteau examina mult mai înainte. Iar Sergiu Gurduza a declarat grevă japoneză, având legat la brațul stâng o eșarfă cu mesajul „Protestez”.

 

 

Lasă un comentariu