Evenimentul zilei

Lun03182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Cine este bărbatul originar din R. Moldova împușcat pe un câmp din Bistrița. CU ce se ocupă și cum a ajuns în situația asta

Cine este bărbatul originar din R. Moldova împușcat pe un câmp din Bistrița. CU ce se ocupă și cum a ajuns în situația asta Recomandat

16 Aprilie 2018 - 

Vadim Malogolovenko, tânărul împușcat duminică pe un câmp din Bistrița, are 31 de ani și este fotograf. Originar din R. Moldova, acesta locuiește în Odesa și are căsătorită, având și o fetiță de 8 ani.

Vadim Malogolovenko are dublă cetățenie dublă – moldovenească și ucraineană, notează Bistriteanul.ro. Sâmbătă dimineață, tânărul din Republica Moldova a fost descoperit împușcat pe un câmp de un agricultor din localitatea Cepari. Bărbatul avea nu mai puțin de șase plăgi împușcate, trei dintre acestea rămânându-i în corp.

Între timp, bărbatul acuzat că l-ar fi împușcat a fost prins în Maramureș, în timp ce încerca să iasă din țară. Individul, originar tot din Republica Moldova, a fost audiat și reținut.

Vadim Malogolovenko s-a născut în Republica Moldova și, potrivit unei apropiate a familiei, ar fi copilărit cu agresorul său. Deși inițial s-a vehiculat informația că ambii bărbați ar avea legătură cu traficul de droguri, apropiații spun că Vadim nu a avut nicio legătură cu stupefiantele.

Mai apoi, Vadim s-ar fi mutat în Odesa, unde locuiește de mai bine de 10 ani cu familia.

Vadim Malogolovenko este fotograf, specializat în fotografie de eveniment. Ședințele foto de nuntă l-au purtat în orașe din Franța, Austria, Italia, Ungaria, Rusia sau Turcia.

 

Potrivit rudelor, fotograful Vadim Malogolovenko a fost operat și se simte bine.

„Din corpul pacientului au fost extrase trei proiectile, din leziunile: cervicală, toracică şi a braţului stâng şi i-au fost toaletate celelalte plăgi. Nu au intervenit complicaţii, iar evoluţia post-operatorie este favorabilă, pacientul fiind internat la Secţia Anestezie Terapie Intensivă, sub supraveghere şi tratament”, se arată într-un comunicat de presă al Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

Lasă un comentariu