Evenimentul zilei

Mie03202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate VIDEO// Patru moldoveni răniți în accidentul din Kaluga au ajuns la Chișinău

VIDEO// Patru moldoveni răniți în accidentul din Kaluga au ajuns la Chișinău

09 August 2018 - 

Patru persoane traumatizate în urma tragicului accident din regiunea Kaluga,  au ajuns, joi seara, în siguranță la Chișinău. 

Media

Transportarea victimilor a fost  efectuată de IGSU cu susținerea căii ferate din Republica Moldova. Oamenii au ajuns în țară  cu ruta Moscova – Chișinău. Medicii SMURD au însoțit oamenii care au suferit deferite traumatisme în urma accidentului, dar și le-au acordat ajutorul calificat în drum spre Republica Moldova. 

Pe peronul Gării Feroviare aceștia au fost întâlniți de către rude și apropiați. Ulterior trei echipaje SMURD i-au transportat la Institutul de Medicină Urgentă din capitală, de unde au fost preluați de medicii spitalului. Cei 4 molodoveni au fost internați pentru ulterioare îngrijiri medicale. 

Potrivit medicilor starea pacienților este stabilă. Ultimii 4 cetățeni ai Republicii Moldova care au avut de suferit în Kaluga primesc îngrijiri medicale în Federația Rusă, întrucât starea de sănătate nu permite transportarea acestora. 

După ce medicii vor da acordul în vederea  exeternării pacienților, autorițățile din Moldova vor repatria acasă oamenii.

Lasă un comentariu