Evenimentul zilei

Mie03202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate VIDEO// Intervenție SMURD: O tânără din Cantemir, transportată de urgență la un spital din capitală

VIDEO// Intervenție SMURD: O tânără din Cantemir, transportată de urgență la un spital din capitală

09 August 2018 - 

Un echipaj aero-medical SMURD din Galați a fost solicitat de urgență pentru a efectua o misiune aero-medicală de transportare a unei tinere în vârstă de 17 de ani din raionul Cantemir la Chișinău. 

Media

Potrivit salvatorilor, minora a suferit diverse traumatisme în urma unui accident rutier care s-a produs la data de 7 august, fiind lovită de o mașină în timp ce se deplasa cu bicicleta. Pe parcursul zborului, echipa de medici și paramedici SMURD Galați a monitorizat starea pacientei, transportată în capitală în stare gravă stabilă. 

Elicopterul SMURD a aterizat pe stadionul Dinamo din capitală. Adolescenta a fost preluată de serviciu asistență medicală urgentă și transportată la „Institutul Mamei și Copilului” din Chișinău pentru următoarele intervenții medicale. 

De la începutul anului 2018, aceasta este a patrusprezecea intervenție aero-medicală SMURD pe teritoriul Republicii Moldova.

Lasă un comentariu