Evenimentul zilei

Mie03202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate VIDEO// CRIMĂ teribilă! Un bărbat a bătut și a ars de vii o mamă și pe fiica în Soroca

VIDEO// CRIMĂ teribilă! Un bărbat a bătut și a ars de vii o mamă și pe fiica în Soroca Recomandat

09 August 2018 - 

O nouă crimă șochează prin atrocitatea cu care a fost comisă în Soroca, acolo unde o mamă și fiica sa și-au găsit sfârșitul au fost bătute cu bestialitate până la stare inconștientă, după care au fost arse de vii.

Media

video credit: Realitatea.md

Suspectul și-a recunoscut vinovăția în cadrul audierilor și le-a povestit anchetatorilor cum a avut loc crima. Mai mult, el a dezvăluit că, în anul 2012, a aruncat o altă adolescentă într-un iaz.

Pe data de 1 august, în fâșie forestieră de la Dumbrăveni, a fost găsit un cadavru carbonizat, în jurul căruia erau haine arse. Persoană încă nu era identificată, de aceea s-a luat decizia de a cerceta întreaga fâșie. Pe data de 4 august, la o distanță de 1.000 de metri de primul cadavru, a fost depistat alt cadavru, la fel, carbonizat. În urma măsurilor de investigație, s-a aflat că este vorba despre mama și fiica, originare din raionul Soroca, din anul 1976 și 2003”, a declarat Igor Zglavuță, şef de direcție din cadrul Inspectoratului Național de Investigații (INI), citat de realitatea.md.

La începutul acestei săptămâni, pe data de 7 august, ofițerii INI, în comun cu procurorii Procuraturii Soroca și angajații Inspectoratului de Poliție Soroca, au reținut un suspect, după ce au stabilit că victimele, în dimineața tragediei, au oprit o mașină de ocazie cu care voiau să ajungă în orașul Soroca.

„Ele se ocupau cu cerșitul prin satele din preajmă (n.r. victimele sunt de etnie romă și originare din satul Bădiceni, raionul Soroca). Soțul s-a adresat la poliție, anunțând despre dispariția lor”, a adăugat Igor Zglavuță.

Suspectul a recunoscut că le-a luat cu mașina, iar în timpul călătoriei s-ar fi iscat o ceartă între el și femeia de 42 de ani. Ajunşi la marginea unei păduri, adolescenta a sărit prima din maşină, după care a fost urmată de mama sa.

Individul a oprit motorul şi a pornit în pădure să le caute. Femeia a fost găsită prima şi bătută până la inconştienţă, iar la 1 kilometru distanţă a găsit-o şi pe fata de 15 ani şi a procedat la fel. Pentru a ascunde urmele crimei, tânărul le-a dat foc.

Mai mult decât atât, se presupune că ar fi violat-o pe adolescenta de 15 ani înainte de a o ucide. Tot, în cadrul audierilor, a recunoscut că a mai fost implicat într-un caz.

„În anul 2012, o adolescentă de 15 ani a fost dată dispărută. Fata era căutată până la ziua de marți (n.r. 7 august - atunci când a fost reținut suspectul). Suspectul a povestit că el și victima mergeau pe bicicletă, cea din urmă a căzut și a murit. El s-a speriat și a aruncat-o în iaz. Recent, oamenii legii au găsit oseminte umane la locul indicat”, a adăugat Igor Zglavuță.

 

 

Lasă un comentariu