Evenimentul zilei

Lun02182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate „Fără Penali” este un slogan care ne unește!” PAS, PPDA și PLDM anunță o demonstrație de solidaritate față de protestele anti-guvernamentale din România

„Fără Penali” este un slogan care ne unește!” PAS, PPDA și PLDM anunță o demonstrație de solidaritate față de protestele anti-guvernamentale din România Recomandat

12 August 2018 - 

Partidul Acțiune si Solidaritate, Partidul Liberal-Democrat din Moldova și Platforma Demnitate și Adevăr anunță pentru această seară o acțiune  de susținere a protestelor anti-guvernamentale din România.

„Să fim solidari cu cetățenii din România, care luptă pentru țara lor, pentru statul de drept, pentru o democrație veritabilă! Să fim solidari până la capăt, căci avem două state, dar aceiași penali la guvernare! „Rezist” este o mișcare comună. „Fără Penali” este un slogan care ne unește!”, scriu organizatorii pe Facebook.
Demonstrația urmează să aibă loc lângă Monumentul lui Ștefan cel Mare începând cu ora 18:00. Mai mulți moldoveni și-au anunțat participarea.

Amintim că pe 10 și 11 august, în Piața Victoriei, au avut loc proteste anti-guvernamentale.  jandarmeria a folosit gaze iritante, bastoane și gloanțe de cauciuc împotriva protestatarilor. Peste 450 de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma ciocnirilor violente din timpul protestelor de ieri.

Lasă un comentariu