Evenimentul zilei

Lun02172020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Tichetele de masă electronice ”Lunch Card” un nou beneficiu extrasalarial acordat angajaților MAIB

Tichetele de masă electronice ”Lunch Card” un nou beneficiu extrasalarial acordat angajaților MAIB

16 Octombrie 2018 - 

Moldova Agroindbank, unul dintre angajatorii de top din țară, extinde spectrul de beneficii acordate angajaților săi, oferind tichetele de masă electronice ”Lunch Card”.

Tichetul electronic este destinat achitării produselor alimentare în rețeaua de parteneri și a consumației în cafenelele și restaurantele incluse în proiect.
”Pentru că ne propunem să fim mereu mai buni, devansând atât așteptările clienților, cât și ale angajaților, cei peste 2000 de angajați ai băncii beneficiază deja și de avantajele tichetelor electronice de masă ”Lunch Card” de la MAIB. Cardul reprezintă un beneficiu extrasalarial, dar și o formulă nouă de grijă pentru sănătatea fiecărui angajat, iar asta deoarece Moldova Agroindbank știe să prețuiască adevărata lor valoare”, a menționat Eugeniu Josan, șeful Departamentului Resurse Umane și Organizare, membru al Comitetului de Conducere.
MAIB a lansat „Lunch Card” în vederea susținerii alimentației sănătoase și pentru că ne dorim ca principiile modului sănătos de viață, a consumului variat și de calitate să fie implementate în societate. În acest sens, angajatorii care își apreciază angajații și împărtășesc aceleași valori sunt invitați să profite de acest instrument modern de loializare și motivare a personalului.
Precizăm că Moldova Agroindbank este prima bancă și companie autohtonă licențiată pentru emiterea tichetelor de masă pe suport electronic.
Mai multe detalii despre tichetele de masă pot fi obținute apelând serviciul Call Center, 022 268 999, disponibil 24/7.

Lasă un comentariu