Evenimentul zilei

Lun03252019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate FOTO// Focuri de armă lângă Circ! Persoane necunoscute au tras în direcția a două troleibuze

FOTO// Focuri de armă lângă Circ! Persoane necunoscute au tras în direcția a două troleibuze Recomandat

10 Noiembrie 2018 - 
FOTO// Focuri de armă lângă Circ! Persoane necunoscute au tras în direcția a două troleibuze PC: Facebook / Primăria municipiului Chișinău

Geamurile a două troleibuze din capitală au fost deteriorate după ce persoane necunoscute au tras în direcția acestora dintr-o armă pneumatică. Incidentul a avut loc vineri seara, în jur de ora 20.40, pe Bulevardul Renașterii Naționale, lângă Circ, pe ruta de troleibuz numărul 32. 

Media

Persoanele care se aflau în troleibuze nu au avut de suferit. Informația a fost comunicată pentru IPN de către ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu. 

Solicitat de IPN, directorul Regiei de Transport Electric, Dorin Ciornîi, a spus că au fost trase două focuri de armă, iar în consecință au fost deteriorate două geamuri a două troleibuze. Prețul unui geam ajunge la opt mii de lei. Șeful de la RTEC mai spune că Regia este gata să ofere tot suportul pentru elucidarea circumstanțelor cazului.

Toate circumstanțele incidentului urmează a fi stabilite de Poliție.

Lasă un comentariu