Evenimentul zilei

Dum05262019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate VIDEO// Descinderi într-un club de noapte din centrul capitalei. Patru persoane, reținute

VIDEO// Descinderi într-un club de noapte din centrul capitalei. Patru persoane, reținute

08 Decembrie 2018 - 

Patru persoane, cu vârstă cuprinsă între 23 – 28 de ani, bănuiți de comercializarea drogurilor în cluburile de noapte, au fost reținute de oamenii legii. 

Media

Potrivit polițiștilor, grupul  acționa după o schemă bine pusă la punct, fiecare membru avea rolul său, drogurile erau transmise doar clienților cluburilor de noapte cărora dealerii le solicitau să consume drogurile imediat după transmitere. Reținerea a avut loc în unul din cluburile de noapte  din  sectorul Centru al capitalei.

În cadrul percheziției în local  au fost depistate mai multe doze de droguri de diferite tipuri: pastile Ecstasy, pliculețe cu praf alb asemănător cu amfetamina sau cocaină, MDMA.

Anterior de la persoanele reținute cu ajutorul ofițerului sub acoperire infiltrat în această grupare infracțională, au fost efectuate achiziții de control, fiind procurate droguri în incinta localului. O pastilă Ecstasy era comercializată consumatorilor cu prețul de 350 – 500 de lei.

Totodată, ca urmare a acțiunilor desfășurate în incinta clubului de noapte au fost îndreptate la examinarea medicului din cadrul Dispensarului Republican de Narcologie 15 persoane  cu  suspecții de consum al stupefiantelor, iar la  opt din ei a fost constatată starea de ebrietate narcotică.

La moment, patru  persoane sunt reținute pentru 72 ore. Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani.

În acest caz se examinează implicarea administrației și funcționarilor clubului de noapte în favorizarea realizării drogurilor. Perchezițiile continuă la domiciliile și automobilele bănuiților pentru depistarea și ridicarea a noi probe pe această cauză.

Aceasta este a doua operațiune antidrog în cluburile de noapte din capitală din ultimele 2 săptămâni.

Lasă un comentariu