Evenimentul zilei

Lun07222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate CEC a început tipărirea buletinelor de vot. Peste 3 mln de buletine vor fi distribuite în secțiile de votare

CEC a început tipărirea buletinelor de vot. Peste 3 mln de buletine vor fi distribuite în secțiile de votare

13 Februarie 2019 - 

Astăzi a început tipărirea buletinelor de vot cu participanții de pe circumscripția națională care participă la alegerile parlamentare din acest an. 

 Potrivit Comisiei Electorale Centrale (CEC), vor fi tipărite 3,4 milioane de buletine de vot pentru alegerile parlamentare în circumscripția națională. Serviciul este prestat de cele trei tipografii contractate de CEC: Î.S. „Combinatul POLIGRAFIC”, Î.S. F.E.-P. „Tipografia Centrală” și Editura „Universul” Î.S.

Primele un milion de buletine vor fi tipărite la „Tipografia Centrală”, acestea vor fi distribuite birourilor electorale ale secțiilor de votare din circumscripțiile electorale uninominale nr.38-51. „Prețul unui buletin este de 0,334 lei, valoarea întregului tiraj fiind de 1 156 056,8 lei”, precizează reprezentanții CEC.

În total, pentru alegerile parlamentare în circumscripția națională vor fi tipărite 3 461 247 buletine de vot.

Buletinele de vot pentru alegerile parlamentare în circumscripția națională vor avea lungimea de 390 mm și lățimea de 140 mm, se vor tipări pe hârtie opacă (mată) și vor avea culoarea gri afumat.

Lasă un comentariu