Evenimentul zilei

Sam09212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Stema Federației Ruse, pe o urnă de vot din Comrat. Ce spune președintele secției de votare

Stema Federației Ruse, pe o urnă de vot din Comrat. Ce spune președintele secției de votare Recomandat

24 Februarie 2019 - 

La secția de votare nr. 45/7, amplasată în Casă de Cultură din orașul Comrat, a fost instalată o urnă de vot cu stema Federației Ruse, informează gagauzinfo.md.

Potrivit sursei, observatorii și membrii biroului electoral au observat stema Federației Ruse abia după publicarea fotografiei pe rețelele de socializare.  Anterior, acestă urnă a fost folosită la secția de votare pentru alegerile din Duma de Stat a Federației Ruse, pentru cetățenii ruși, care trăiesc în sudul R. Moldova.

Simion Mihailov, președintele secției de votare la care a fost depistată urna de vot cu stema Federației Ruse, a declarat  că „incidentul a fost soluționat. Noi am schimbat și deja totul este în regulă. Cel mai probabil, la primăriei urnele au fost încurcate”.

Totodată, președintele secției de votare nu a putut explica cum această urnă de vot a ajuns să fie utilizată: „Eu nu vă pot spune. Urnele sunt aduse de la primărie”.

Lasă un comentariu