Evenimentul zilei

Lun07132020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Artista Natalia Oreiro a ajuns la Chișinău

Artista Natalia Oreiro a ajuns la Chișinău

13 Martie 2019 - 

Așa după cum a promis, Natalia Oreiro a ajuns la Chișinău, unde urmează să susțină pe 16 martie, ora 19:00, la Palatul Național „Nicolae Sulac” un show în cadrul turului „Unforgettable tour”.

Aceasta a venit cu câteva zile mai devreme în Republica Moldova din motiv că dorește să descopere locurile istorice din țara noastră, bucatele tradiționale, dar în primul rând vrea să guste ciocolata moldovenească. Pe parcursul interviului interpreta uruguayană a vorbit în limba spaniolă, dar pe alocuri spunea și câte ceva în limba rusă sau chiar română.
Oreiro a declarat pentru presa de la Chișinău că zborul până aici i s-a părut lung, dar speră să descopre în țara noastră locuri frumoase.
„Am venit câteva zile mai devreme pentru a pregăti concertul la cel mai înalt nivel. Totodată, este prima dată când vin aici, așa că vreau să cunosc locuri istorice, locuri frumoase, care să-mi inducă câte ceva despre istoria țării. Vreau să mănânc bucate deliciose, dar în primul rând vreau să gust ciocolata de aici”, a declarat Natalia Oreiro.

Lasă un comentariu