Evenimentul zilei

Dum02232020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate A început cursa ofertelor pentru vacanţa de paști

A început cursa ofertelor pentru vacanţa de paști

08 Aprilie 2019 - 

Aceasta începe din 27 aprilie până pe întâi mai, iar următoarele zile libere sunt de pe 9 şi până pe 12 mai. Doar pentru această vacanţă, una dintre cele mai mari agenţii din ţară a pregătit peste 50 de pachete turistice.

Un sejur de şapte nopţi în Turcia costă de la 240 de euro cu zbor inclus, iar pentru o escapadă cu autocarul pe litoralul grecesc, preţurile încep de la 119 euro.
„Pot să opteze pentru Egipt, preţul pentru care începe de la 325 de euro pentru o persoană”, a spus  administratorul agenţiei de turism, Artiom Neaga.
Cei care vor să exploreze oraşele Praga, Dresda şi Karlovy Vary au posibilitatea să efectueze o călătorie cu autocarul în weekend. Pachetul costă 169 de euro. Acesta vinclude mai multe excursii şi cazare 3 nopţi cu mic dejun şi transport tur retur. Moldovenii se pot odihni şi în ţările vecine. Preţul unui tur în cinci oraşe ale României este de 99 de euro şi include cazare trei nopţi în oraşe diferite, transport tur retur cu autocarul şi excursii.
„Se vizitează Castelul Peleş, Pelişor, se urcă la cota 2000. În Braşov vizităm centrul vechi, biserica neagră”, a spus administratorul agenţiei de turism, Mihai Ceban.
Ucraina la fel îi ademeneşte pe bugetari cu oferte tentante. Cum ar fi un weekend la Kiev, care costa 39 de euro cu transport şi cazare pentru 2 nopţi sau trei zile la Lvov cu 49 de euro. Iar cei care au buget mai redus o pot face pe turistul şi la noi în ţară, cu doar 200 de lei.
”Ar putea să viziteze Orheiul Vechi, Castel Mimi, Chateau Vartely, Transnistria, Curchi, Soroca, ferma de struţi”, a spus  administratorul agenţiei de turism, Artiom Neaga.

Lasă un comentariu