Evenimentul zilei

Vi11222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Fostul primar al orașului Tiraspol, găsit fără suflare la Odesa

Fostul primar al orașului Tiraspol, găsit fără suflare la Odesa

23 Mai 2019 - 

Fostul primar al orașului Tiraspol, Andrei Bezbabcenko, a fost găsit mort într-o localitate din regiunea Odesa, Ucraina. 

Potrivit presei ucrainene, acesta a fost depistat cu semne de moarte violentă și cu mâinile legate, într-o clădire părăsită, scrie IPN. Fostul funcționar a fost depistat rezemat de un perete, iar alături era parcat un automobil de model Infiniti. Dispariția lui Andrei Bezbabcenko a fost anunțată pe 21 mai de către soția acestuia.

Începând cu anul 1990, Andrei Bezbabcenko a condus o companie de construcții de la Tiraspol. În perioada anilor 2012-2016 a fost președintele așa-zisei „administrații de stat de la Tiraspol și Dnestrovsc. Presa ucraineană mai scrie că, aflându-se în această funcție, Bezbabcenko era în conflict cu holdingul transnistrean „Sheriff”.

Pe 28 septembrie 2016, Andrei Bezbabcenko a dimisionat și s-a implicat în campania electorală a așa-zisului lider al regiunii transnistrene de atunci, Evgheni Șevciuk. După înfrângerea ultimului, Bezbabcenko ar fi fugit în Ucraina.

Lasă un comentariu