Evenimentul zilei

Lun09162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Primăria Chișinău a anunțat că, în această vară, 15.665 de elevi din municipiu se vor odihni în taberele din oraș și în cele din afara capitalei

Primăria Chișinău a anunțat că, în această vară, 15.665 de elevi din municipiu se vor odihni în taberele din oraș și în cele din afara capitalei

05 Iunie 2019 - 

Costul biletului este de 1550 de lei, din care părinții vor achita doar 310 lei sau 20% din cost. Totodată, 356 de elevi vor beneficia de sejururi gratuite.

Cei 310 elevi din Gimnaziul-internat nr. 3 se vor odihni toată vara, tradițional, în taberele „Cireșarii” și „Alunelul”. În taberele din afara capitalei, aflate la balanța Direcției generale educație, tineret și sport din sectoare, se vor odihni 6000 de elevi. Mai exact, acestea sunt: „Poienița Veselă” ,„Alunelul” și „Cireșarii”. Activitatea acestor instituții va începe în prima decadă a lunii iunie.
Taberele arendate în afara orașului își vor începe activitatea conform graficului stabilit de administrație și vor asigura activități pentru 4385 de elevi. În taberele cu profil sportiv, 3470 de persoane vor primi șansa de a se odihni.
În mod prioritar, locuri în taberele de odihnă în sezonul estival se acordă copiilor care provin din familii în dificultate, monoparentale, părinţii cărora au participat la luptele de pe Nistru, la războiul din Afganistan, la lichidarea consecinţelor avariei de la Cernobâl, copiii care au obținut rezultate excelente la învățătură, sportivi etc.

Lasă un comentariu