Evenimentul zilei

Ma07072020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Corpul de comandă al Armatei Naţionale şi-a luat astăzi rămas bun de la Eugen Sturza, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Ministerul Apărării

Corpul de comandă al Armatei Naţionale şi-a luat astăzi rămas bun de la Eugen Sturza, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Ministerul Apărării

15 Iunie 2019 - 

Totodată, Igor Dodon l-a prezentat pe noul ministru.

Potrivit unui comunicat emis de Minister, Eugen Sturza le-a mulţumit tuturor militarilor şi angajaţilor civili pentru profesionalism, dedicaţie şi sprijin în derularea reformei, programelor și proiectelor iniţiate pe perioada mandatului său.
„Sper că am pus temelia unei armate a viitorului, iar modelul occidental de dezvoltare va rămâne unicul model acceptat de oricine va prelua conducerea instituției. Sincer, sper că militarii noștri vor continua să beneficieze de cele mai bune instruiri, echipamente și armament și vor continua să-şi dezvolte interoperabilitatea cu trupele țărilor partenerilor strategici”, a spus Eugen Sturza.
La finalul ceremoniei, Eugen Sturza a primit copia Stindardului ministrului Apărării, instituit prin decret prezidențial pe 17 iunie 2014.
În același timp, Igor Dodon, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în curtea Ministerului Apărării, l-a prezentat pe Pavel Voicu, noul conducător al instituției. Șeful statului a menționat că acum începe o nouă etapă a colaborării dintre forțele armate și comandantul suprem.

Lasă un comentariu