Evenimentul zilei

Ma07072020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Debut dezastros al Argentinei la Copa America după 0-2 cu Columbia

Debut dezastros al Argentinei la Copa America după 0-2 cu Columbia

16 Iunie 2019 - 

Înfrângerea Argentinei în fața Columbiei, 0-2, chiar la debutul din Copa America a fost tratată pe larg în presa din America de Sud și nu numai.

Publicația argentiniană Ole a "dat de pământ" cu jucătorii lui Scaloni, titrând pe prima pagină: "E imposibil mai rău de atât", iar articolul debutează cu o analiză scurtă, dar dură: "Argentina a avut un start foarte slab în meciul de debut de la Copa America, împotriva Columbiei, și a căzut, 0-2. În prima repriză a fost o umbră și a avut doar 15 minute bune în debutul celei de-a doua. Urmează Paraguay".
La Nacion, o altă publicație Argentiniană, a subliniat că imaginea proastă a fost cauzată de jocul în ansamblu: "Echipa a dezamăgit și a căzut în debutul de la Copa America. Nu a fost cel mai bun debut al Argentinei, e un sentiment de lipsă de satisfacție, vor urma zile de autocritică și analiză".
Nici brazilienii de la Globo Esporte nu i-au menajat pe Messi&Co. După titlul sugestiv "Zapatada", articolul începe cu o ironie la adresa starurilor argentiniene: "Messi e zero și Columbia bate Argentina, cu un mare Ole în Salvador".
Publicația columbiană El Espectador laudă triumful naționalei: "Debut uriaș pentru Columbia, care a învins Argentina lui Messi". Publicația face apoi o remarcă la adresa selecționerul Columbiei, Carlos Queiroz. "Nu i-a păsat că Argentina era favorită, cu Messi în echipă, nu a ținut cont de nimic și a avut o abordare ofensivă, a câștigat cu 2-0 și a început meciurile oficiale în cel mai bun mod posibil."
Publicația La Nacion, din Chile, susține că "Columbia a surprins Argentina și a bătut-o la debut. Pe arena Fonte Nova, Chile i-a tras preșul de sub picioarele Argentinei și a învins-o cu 2-0, într-un duel-cheie din grupa B. În cel mai atractiv meci al zilei, columbienii au câștigat și au demolat aura de principali favoriți a albicelstilor, care au fost prea dependenți de Messi."

Lasă un comentariu