Evenimentul zilei

Vi08072020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Natalia Gavriliță, noul ministru al Finanțelor a fost prezentată astăzi colectivului instituției

Natalia Gavriliță, noul ministru al Finanțelor a fost prezentată astăzi colectivului instituției

17 Iunie 2019 - 

Natalia Gavriliță, care a mai deținut funcții în Guvernul Republicii Moldova, a declarat că este o ”norocoasă pentru că moștenește, probabil,, cea mai profesionistă echipă în serviciul public”.

”La Ministerul Finanțelor întotdeauna a existat responsabilitate în finanțele publice. Orice guvernare nu ar veni, avem nevoie de infrastructură, servicii publice de calitate și aceasta nu trebuie să se schimbe cu fiecare ministru care vine”, a declarat Gavriliță.
Noul ministru spune că un prim mesaj pe care vrea să îl transmită colegilor din minister este cel de continuitate. Totodată, la baza selectării proiectelor de finanțare vor sta două principii. 
”Primul - este programul bun pentru cetățeni? Și al doilea – este cea mai bună metodă de a cheltui banul public”, a declarat ministrul Finanțelor.
Gavriliță mai susține că un prim obiectiv care trebuie urmărit acum este cel de a aduce instituțiile statului în albia normalității, ca instituțiile publice să activeze pentru cetățeni.
Lasă un comentariu