Evenimentul zilei

Joi07022020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Noul ministru al Agriculturii, Georgeta Mincu a fost prezentată colegilor de premierul Maia Sandu

Noul ministru al Agriculturii, Georgeta Mincu a fost prezentată colegilor de premierul Maia Sandu

17 Iunie 2019 - 

Diversificarea piețelor, mai multe investiții în cercetare dar și apreciere conform profesionalismului.

Sunt doar câteva dintre planurile pe care le are noul ministru al Agriculturii, Georgeta Mincu.
La rândul său, ministra Agriculturii, Georgeta Mincu a precizat că instituția pe care o conduce are cele mai multe angajamente de implementat din Acordul de Asociere.
„Împreună trebuie să eficientizăm toate procesele, să ușurăm viața antreprenorilor, să facem viața la sate mult mai ușoară și cu mult mai multe servicii. Fiecare aveți ușa deschisă pentru a împărtăși soluțiile pentru dezvoltare. Toți avem surori, frați, rude peste hotare, vă rugăm să-i încurajați să-și facă planuri să se întoarcă acasă pentru a aduce standardele europene în Republica Moldova”, a spus ministra.
Înainte de a deveni demnitar de stat, Georgeta Mincu a activat în calitate de consultantă la Guvernul Republicii Moldova. A colaborat cu organizații internaționale precum Banca Mondială, Conferința Națiunilor Unite pentru Comerț și Dezvoltare, Organizația Internațională pentru Migrație, Fondul Monetar Internațional.

Lasă un comentariu