Evenimentul zilei

Sam01252020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Rosian Vasiloi, noul șef al Poliției de Frontieră desemnat de Guvernul Sandu

Rosian Vasiloi, noul șef al Poliției de Frontieră desemnat de Guvernul Sandu

18 Iulie 2019 - 

Rosian Vasiloi va activa cu începere de astăzi în calitate de șef al Poliției de Frontieră. Candidatura sa a fost aprobată de Guvern la propunerea ministrului de interne, Andrei Năstase.

Poliția de Frontieră în acești ani a devenit o afacere pentru cercurile obscure afiliate politic lui Plahotniuc, prin interpuși. Nu asta este menirea noastră, iar împreună cu echipa vom readuce Poliția de Frontieră în rândul instituțiilor care servește cetățeanul.

În scurt timp vom veni cu prioritățile asupra cărora ne vom concentra în activitatea noastră, care vizeaza investigarea ilegalităților, asigurarea securității frontierei de stat și cooperarea bilaterală, regională și internatională”, a declarat Rosian Vasiloi.

Printr-o decizie a executivului, Andrei Spânu a fost numit în funcția de secretar general al Guvernului, relatează IPN. Precum a menționat premierul Maia Sandu, Spânu are experiență de muncă atât în sectorul public, cât și în sectorul privat , unde a creat mai multe locuri de muncă.

Tot astăzi, la propunerea ministrului economiei și infrastructurii, Vadim Brînzan, Eugeniu Morari a fost numit în funcția de director general al Agenției Proprietăți Publice.

 

Lasă un comentariu