Evenimentul zilei

Dum02232020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Maia Sandu: Țara are nevoie de cât mai mulți oameni competenți, integri și cu dorință de a munci. Prim-ministrul anunță un concurs public pentru funcțiile de Secretar General în 6 ministere

Maia Sandu: Țara are nevoie de cât mai mulți oameni competenți, integri și cu dorință de a munci. Prim-ministrul anunță un concurs public pentru funcțiile de Secretar General în 6 ministere Recomandat

08 August 2019 - 

Prim-ministrul Maia Sandu anunță un concurs public pentru funcțiile de Secretar General în 6 ministere. Este vorba de domeniile Finanțe, Justiție, Afaceri Interne, Agricultură, Dezvoltare Regională și Mediu și Educație, Cultură și Cercetare.

„Vreți să schimbați situația din țară și să puneți umărul la asigurarea unui nivel de trai înalt pentru cetățeni? Aveți energie și curaj pentru a înfrunta toate provocările specifice contextului actual al Republicii Moldova și a duce țara noastră în rândul țărilor civilizate? Atunci avem nevoie de dumneavoastră! Participați la concursul pentru funcția de secretar general în următoarele 5 ministere”, a scris Maia Sandu.

Concursul, care poate fi văzut aici, se încheie pe data de 30 august, când expiră data limită de depunere a documentelor. Principalele condiții se referă la deținerea cetățeniei Republicii Moldova, posedă limba română, neîmplinirea vârstei de 63 de ani dar și alte restricții legate de concediere forțată sau antecedente penale.

Se mai cer cel puțin 5 ani de experiență în domeniile sferelor de competență a ministerului, să cunoască cadrul normativ, și să poată lucra la calculator.

Lasă un comentariu