Evenimentul zilei

Lun08102020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Compania „Gările Auto Moderne” a înregistrat noi modificări la nivelul asociaților. Vîlcu deține 50% din compania care are în gestiune toate gările și stațiile auto din R. Moldova.

Compania „Gările Auto Moderne” a înregistrat noi modificări la nivelul asociaților. Vîlcu deține 50% din compania care are în gestiune toate gările și stațiile auto din R. Moldova.

08 Septembrie 2019 - 

Compania „Gările Auto Moderne”, cea care, în decembrie 2018, a luat în concesiune toate gările și stațiile auto de pe teritoriul R. Moldova pentru o perioadă de 25 de ani, a înregistrat noi modificări la nivelul asociaților.

 

Fondatorul companiei de distribuție „Le Bridge”, cetățeanul francez Arif Franck Charles, care deținea 25% din companie, a renunțat la cota sa.

Conform documentelor consultate de ZdG, francezul Arif Franck Charles a cedat participația sa de 25% lui Alexandru Vîlcu, care deținea deja alte 25% din companie prin intermediul firmei „Ramin-Lux”. Astfel, după această tranzacție, Vîlcu deține 50% din compania care are în gestiune toate gările și stațiile auto din R. Moldova.

Lasă un comentariu