Evenimentul zilei

Mie01292020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Doi candidați, admiși la concursul pentru funcția de director al ANRE

Doi candidați, admiși la concursul pentru funcția de director al ANRE

18 Septembrie 2019 - 

Comisia economie, buget și finanțe a examinat dosarele depuse pentru concursul public de selectare a candidaților la o funcție de director al Consiliului de administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE). Astfel, două persoane au fost admise la proba de interviu: Iacov Timciuc și Lilian Barcaru. 

Potrivit unui comunicat de presă al Parlamentului, interviul va avea loc luni, 23 septembrie, începând cu ora 10.00, în biroul 114. Decizia Comisiei și CV-urile candidaților admiși urmează a fi publicate pe site-ul Parlamentului. 

Comisia parlamentară economie, buget și finanțe a anunțat concurs public pentru suplinirea unei funcții vacante de Director al Consiliului de administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică. Dosarele pentru concurs au fost depuse în perioada 3 iulie – 3 august 2019.

Potrivit Legii cu privire la energetică, Agenţia Națională pentru Reglementare în Energetică este condusă de un Consiliu de administraţie format din 5 directori. Membrii Consiliului de administrație al ANRE sunt numiți prin hotărâre Parlament pentru un mandat de șase ani. 

Lasă un comentariu