Evenimentul zilei

Vi10182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Moldovagaz are un nou Consiliu de Observatori

Moldovagaz are un nou Consiliu de Observatori

20 Septembrie 2019 - 

Adunarea generală extraordinara a acționarilor SA „Moldovagaz” a ales astăzi, 20 septembrie, noua componență a Consiliului de Observatori. Este vorba despre Elena Burmistrova, Serghei Kuzneț, Victor Valov, Ghenadie Abașchin, Adrian Lupușor și Călin Negură, relatează IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Moldovagaz, în cadrul primei ședințe a Consiliului de Observatori, președinte al acestuia a fost aleasă Elena Burmistrova, iar vicepreședinte – Adrian Lupușor.

Noua componență a Consiliului de Observatori a dat asigurări că va susține misiunea Moldovagaz de a asigura furnizarea fiabilă a consumatorilor Republicii Moldova cu gaze naturale, precum și tranzitul de gaze naturale prin teritoriul țării în volume depline.

Consiliul de Observatori „va depune eforturi pentru îmbunătățirea indicatorilor financiari, crearea mecanismului de gestionare eficientă a patrimoniului, reglementarea datoriilor creditoriale, precum și soluționarea altor probleme din sectorul gazelor naturale”.

La Adunarea generală extraordinara a acționarilor, Moldovagaz au fost prezenți 41 de acționari, care sunt proprietarii a peste 13,184 milioane de acțiuni, ceea ce constituie 98,93% din numărul total de acțiuni cu drept de vot.

Lasă un comentariu