Evenimentul zilei

Ma08112020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Primarul general al capitalei, Ion Ceban, cere demisia șefului Direcției comerț și prestări servicii, Marcel Zambițchi

Primarul general al capitalei, Ion Ceban, cere demisia șefului Direcției comerț și prestări servicii, Marcel Zambițchi

14 Decembrie 2019 - 

Aceasta  după ce o reptilă uriașă a fost instalată zilele trecute lângă pomul de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN).

Reacția lui Ceban a venit după ce mai mulți internauți au comentat că o astfel de reptilă nu ar trebui să fie instalată în centrul capitalei în pragul sărbătorilor de iarnă.
„Marcel Zambițchi a treia saptamina vorbim despre faptul ca în piață nu trebuie sa fie favela peste favela. Fără пристройкэ și mansarda, fără prea multe elemente adunate unul peste altul. Rog demisia benevola de luni.
Dna Steluţa Mitriuc cum am vorbit ieri, faceți regulă estetică și funcțională acolo. Aveți termen pina pe 21.12 când se lansează târgul de Crăciun”, a precizat Ceban.
Anterior, Marcel Zambițchi a mai primit o avertizare din partea lui Ion Ceban în legătură cu un carusel care a creat nemulțumiri în rândul mai multor părinți din cauza imaginilor indecente de pe el. 

Lasă un comentariu