Evenimentul zilei

Dum02232020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Va fi renovat podul din strada Mihai Viteazul și modernizată infrastructura intersecțiilor din Capitală

Va fi renovat podul din strada Mihai Viteazul și modernizată infrastructura intersecțiilor din Capitală

12 Ianuarie 2020 - 

Managerii Direcției Transport public și căi de comunicație și ai Direcției Locativ-comunale și amenajare au prezentat planurile de activitate pentru anul 2020, anunță Primăria municipiului Chișinău. La capitolul reparația și întreținerea drumurilor, pe parcursul anului curent sunt planificate reabilitarea capitală a străzilor: Ion Creangă, str. 31 August 1989, str. Tighina; precum și lucrări de proiectare a străzilor: Mesager, str. Bucovina, str. Transnistria, str. Industrială și str. Lunca Bâcului.
De asemenea, au fost stabilite ca obiective organizarea licitațiilor pentru asamblarea și procurarea noilor unități de transport: troleibuze și autobuze, precum și implementarea proiectului „Sistemul de tichetare electronică în transportul public municipal de pasageri”. Totodată, prioritar pentru regia locativ comunală în anul curent sunt implementarea proiectelor de întreținere și reparație a fondului locativ municipal, salubrizarea teritoriului, amenajarea stațiilor de transport public, reparația curentă și capitală a clădirilor, modernizarea ascensoarelor, întreținerea spațiilor verzi, instalarea terenurilor de joacă pentru copii și a celor sportive.
Primarul general, Ion Ceban, a solicitat raportorilor maximă responsabilitate în realizarea obiectivelor asumate, astfel ca planurile de activitate să fie executate în termen, iar pe domeniile unde sunt înregistrate sesizări din partea cetățenilor să se intervină prompt. De monitorizarea planurilor de activitate, precum și de evitarea blocajelor în implementarea proiectelor asumate vor fi responsabili membrii cabinetului primarului general.

Lasă un comentariu