Evenimentul zilei

Ma02252020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Au fost lansate concursurile privind reparația drumurilor naționale

Au fost lansate concursurile privind reparația drumurilor naționale

20 Ianuarie 2020 - 

Concursurile privind reparaţia drumurilor naţionale au fost lansate pe platforma electronică MTender. Către luna martie se aşteaptă finalizarea procesului de desemnare a câştigătorilor. Declaraţii în acest sens au fost făcute de premierul Ion Chicu după întrevederea cu preşedintele Parlamentului şi şefului statului, relatează IPN.

 

„Acum suntem la etapa de primire a solicitărilor de ofertă”, a spus premierul. Ion Chicu susţine că în perioada imediat următoare Ministerul Economiei va veni şi cu Proiectul Hotărârii de Guvern pentru implementarea proiectului de reparaţie a drumurilor în localităţi, în cadrul proiectului „Drumuri Bune”. 

„Noi avem bani planificaţi în buget pentru aceasta, acum adunăm propunerile din teritoriu. Distribuirea mijloacelor va fi reflectată în acel proiect de hotărâre”. 

Premierul a mai spus că poimâine, 22 ianuarie, va avea loc reuniunea cu toţi primarii din ţară, începând cu ora 10.00, la Palatul Republicii. Acolo vor fi discutate proiectele privind aprovizionarea cu apă a mai multor localităţi din Făleşti, Şoldăneşti şi alte raioane.

 

Lasă un comentariu