Evenimentul zilei

Sam02222020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Primarul general a venit cu o precizare în urma informațiilor apărute în presă, cu privire la redenumirea unei străzi din capitală

Primarul general a venit cu o precizare în urma informațiilor apărute în presă, cu privire la redenumirea unei străzi din capitală Recomandat

29 Ianuarie 2020 - 

Ion Ceban a venit cu o precizare cu privire la redenumirea unei străzi din capitală.

Potrivit edilului, șeful Direcției Generală Arhitectură Urbanism și Relații Funciare, Svetlana Dogotaru a semnat o scrisoare de concretizare a membrilor Comisiei pentru reglementarea urbonimicilor din Chișinău, care are menirea de a dezbate subiectele cu privire la redenumirea unora sau altor străzi.
„În prezent această scrisoare semnată de Svetlana Dogotaru este înaintată la toate autoritățile care își vor delega reprezentanți în această comisie. Următorul pas este: Consiliul Municipal va decide asupra componenței Comisiei”, scrie Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.
Primarul general a mai adăugat că doar după ce este aleasă comisia, aceasta are dreptul să examineze propunerile venite din partea cetățenilor.
„Totodată, decizia de a modifica denumirea unei străzi este în competența Consiliului Municipal Chișinău”, a conchis acesta.

Lasă un comentariu