Evenimentul zilei

Joi08132020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Consumatorii de servicii avia au de astăzi o nouă alternativă – HiSky

Consumatorii de servicii avia au de astăzi o nouă alternativă – HiSky

20 Februarie 2020 - 

Compania - fondată în R.Moldova, se lansează pe piața locală și regională în baza unui parteneriat cu operatorul român Cobrex Trans, potrivit unui comunicat al companiei avia.

HiSky scoate la vânzare bilete către șase destinații din Europa – Londra (Marea Britanie), Dublin (Irlanda), Lisabona (Portugalia), Paris (Franța), Bologna (Italia) și Dusseldorf (Germania). Ultima – Dusseldorf - reprezintă o premieră absolută pentru piața din R.Moldova, cursele spre această destinație fiind planificate pentru fiecare zi de luni și vineri.
Rezervarea biletelor sunt disponibile începând cu ziua de astăzi (pe site-ul hisky.md și la agențiile partenere), iar cursele vor fi operate începând cu data de 10 aprilie.
O experiență bogată în aviație au și partenerii din echipa Cobrex Trans. Compania aeriană a fost înființată în anul 1994 în Brașov și certificată de Autoritatea Aeronautică Română ca operator aerian care are dreptul să desfășoare misiuni de transport aerian public intern și internațional.
Misiunea principală a operatorului Cobrex Trans este să demonstreze tuturor pasagerilor că pot avea acces rapid către destinațiile dorite și un plus de siguranță, securitate și confort.

Lasă un comentariu