Evenimentul zilei

Vi08142020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Natalia Gordienko va reprezenta R. Moldova la Eurovision Song Contest 2020

Natalia Gordienko va reprezenta R. Moldova la Eurovision Song Contest 2020

01 Martie 2020 - 

Interpreta Natalia Gordienko a fost declarată învingătoarea Finalei Naționale și va reprezenta Republica Moldova la concursul „Eurovision Song Contest – 2020”. În etapa finală a concursului național, la care au participat 19 interpreți, Natalia Gordienko a acumulat punctajul maxim, relatează IPN.

 

Natalia Gordienko va participa cu piesa „Prison” în cea de-a doua semifinală a concursului „Eurovision Song Contest – 2020”, care se va desfășura pe 14 mai la Rotterdam (Țările de Jos). Reprezentanta Republicii Moldova va concura cu interpreții din Austria, Danemarca, Bulgaria, Polonia, Elveția, Finlanda, Armenia, San Marino, Letonia, Serbia, Islanda, Georgia, Portugalia, Cehia, Grecia, Albania și Estonia.

„Mai departe avem multă muncă. Ne așteaptă câteva luni de pregătire serioasă. Mă simt responsabilă și de încrederea voastră. Voi face tot ce îmi stă în putere pentru a vă face mândri de mine și de țara noastră”, a scris interpreta pe Facebook.

Natalia Gordienko, alături de interpretul Arsenium, a mai reprezentat Republica Moldova în acest concurs, la Atena în 2006, atunci clasându-se pe locul 20.

Cea de-a 65-a ediție a concursului internațional va avea loc în Olanda, după ce Duncan Laurence a fost desemnat câștigătorul Eurovision 2019. Ediția va fi constituită din două semifinale, organizate pe 12 și 14 mai 2020, și finala care va avea loc în data de 16 mai.

Anul trecut, Republica Moldova, reprezentată de Anna Odobescu, nu a reușit să se califice în finală.

 

Lasă un comentariu