Evenimentul zilei

Lun08102020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Victor Ciobanu (analist):„Trebuie să ne comportăm exact așa cum ne spun medicii și nu cum ne spune popa!”

Victor Ciobanu (analist):„Trebuie să ne comportăm exact așa cum ne spun medicii și nu cum ne spune popa!” Recomandat

15 Aprilie 2020 - 

Am văzut declarațiile unor preoți că vor merge din casă în casă să sfințească și nu e un lucru tocmai fericit, chiar dacă enoriașii vor sta după gard, afirma analistul intr-un interviu publicat de www.europalibera.org"Vai de mine, de sute de ani suntem creștini și doar de vreo 10 ani sau cât acolo de când politicienii au început să „călărească” această temă de a aduce Focul haric la Chișinău. Nu mi se pare deloc o idee fericită acest lucru.


Mai departe venim cu Paștele, cu Blajinii, cu umblatul prin ospeție, cum este obișnuit la moldoveni. Deci, aici iarăși ar fi bine să iasă cel puțin guvernarea, dacă nu biserica, să spună că stăm acasă în continuare, nu mergem la rude, nu mergem la țară, pentru că dacă focarele acum sunt în oraș, noi începem să le transportăm la țară și atunci nu mai scăpăm, fiindcă la țară nu mai vine nicio ambulanță și niciun medic și ar fi un lucru foarte grav. Anume asta aștept eu de la guvernare – să iasă cu niște mesaje foarte clare, explicite: este epidemie, este pandemie la nivel global, deci trebuie să ne comportăm exact așa cum ne spun medicii și nu cum ne spune popa.”

Lasă un comentariu