Evenimentul zilei

Joi08062020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Nici milioanele de euro nu înmoaie ura lui Dodon faţă de România. Ajutorul umanitar trimis de la Bucureşti va fi ASCUNS sub un pod!

Nici milioanele de euro nu înmoaie ura lui Dodon faţă de România. Ajutorul umanitar trimis de la Bucureşti va fi ASCUNS sub un pod! Recomandat

07 Mai 2020 - 

Ceremonia publică de prezentare a asistenței umanitare consistente acordate de România va avea loc „sub podul de la Telecentru. Șos Hîncești”

Astăzi urmează să sosească în Republica Moldova asistența umanitară acordată de România în contextul combaterii pandemiei cu COVID-19, în valoare de 3,5 milioane euro, conținând materialele și echipamente medicale.

Materialele medicale menționate vor fi transportate cu circa 20 autocamioane și sunt destinate instituțiilor spitalicești de pe întreg teritoriul Republicii Moldova, se arată în www.timpul.md

Partidul Unității Naționale consideră inadmisibilă sabotarea continuă a ajutorului umanitar acordat necondiționat de către România cetățenilor Republicii Moldova.


"După încercările unor deputați PSRM precum și a unor consilieri ai lui Igor Dodon de a minimaliza ajutorul acordat de România, guvernarea PSRM-PDM refuză în mod rușinos și ne justificat să ofere permisiunea celor 20 de camioane cu ajutor umanitar destinat luptei anti-Covid 19 să fie prezentate și predate beneficiarilor în PMAN.", se arată în comunicatul partidului amintit

Partidul Unității Naționale solicită Guvernului să permită celor 20 de camioane staționarea și predarea ajutorului românesc în valoare de 3,5 milioane de euro (cca 66 de milioane MDL) în PMAN.

Lasă un comentariu