Evenimentul zilei

Joi02212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Horoscop Horoscopul zilei: Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi, 14 februarie

Horoscopul zilei: Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi, 14 februarie

14 Februarie 2018 - 

BERBEC  Te repliezi, te închizi în tine. Vine primăvara şi ai unele lucruri de lămurit cu tine însuţi. Este foarte bine să stai la sfat cu cel mai apropiat prieten, chiar cu tine, dar fii obiectiv! Ziua de astăzi aduce unora dintre nativii din Berbec o schimbare în bine. O veste bună despre unii membrii ai familiei, poate o veste de departe. Nu ai de ce să-ţi mai faci griji, totul este bine. Mare atenţie la schimbările de temperatură, la răceală şi la durerile de cap sau de dinţi!

 

TAUR    Dacă ai o întâlnire sentimentală şi îţi faci mari speranţe, sau, în general, de trecut un prag, aceasta este ziua. Eşti norocos, convingător şi abil, iar conjunctura stelelor indică succes! Mici succese îţi lumineză astăzi sufletul. Ai mare nevoie de aceste confirmări ale valorii tale ca să-ţi întăreşti încrederea în forţele proprii. Sunt favorizate vizitele şi întâlnirile cu prietenii şi rudele, poate mici, dar vesele reuniuni de familie, sigur, mai pe seară, după program.

GEMENI   Între tine şi o zi favorabilă se interpune doar neîncrederea ta. Nu poţi accepta că stelele îţi sunt favorabile în toate domeniile. „Dacă este o capcană” - gândeşti patetic şi păgubos! Trebuie să ajuţi un prieten sau o prietenă. Nu cu bani, nu în primul rând, ci cu solidaritate, o vorbă bună şi un sfat competent. Nu trebuie să-ţi faci atâtea gânduri pentru orice amănunt. Dacă telefonul tău nu sună asta nu înseamnă că rudele tale, copiii, părinţii te-au uitat. Toată lumea este ocupată şi strivită de sistem.

RAC   Nu ai nicio îndoială că ceea ce faci azi e în interesul serviciului şi poţi să primeşti felicitări. Din partea colegilor, sau a şefului? Dacă stai acasă faci o surpriză plăcută celor dragi! Nu te lăsa copleşit de rutina zilnică, căută să te distrezi şi să legi noi prietenii. Schimbă-ţi cercul şi locurile pe care le frecventezi. Uită-te bine în jur. De obicei oamenii de calitate nu sar în ochi, dar strălucesc prin vorbe şi fapte.  Atenţie la regimul alimentar şi la primul semn de răcelă sau gripă.

LEU   Realizezi că dacă stai şi nu faci nimic, ba mai rău faci! Trebuie să acţionezi, să te duci în vizite şi audienţe, să tragi sforile care trebuie, să vorbeşti, să pledezi în favoarea ta!  Decizia nu-ţi este chiar la îndemână aşa că amână! Chiar dacă ai nevoie de mai mulţi bani (cine nu are?) nu-ţi sacrifica tot timpul, pasiunile tale şi micile plăceri pe altarul viţelului de aur. Si nu uita că după cum spun puritanii, sau amish:  banul este ochiul dracului iar băncile, bisericile satanei. Pentru cei nascuti in ultima parte a zodiei, stelele, cu voia Domnului, arata azi numai lucruri bune şi vesele, adica aproape o zi întreagă de influenţe favorabile.

FECIOARĂ  Dacă depinde de tine şi dacă ai un drum de făcut, mai bine amână. Mâine este din nou o zi, poate mai bună. Există mereu speranţa asta! Astăzi limitează-te doar la activitatea obişnuită. Perioada îţi este favorabilă, acordă mai mult timp familiei, prietenilor vechi, te vei simţi foarte bine depănând amintiri frumoase. Si asa poate sa-ti vina o idee noua, sau sa-ti amintesti de o relatie folositoare. In definitiv pentru ce ai amintiri, daca nu le foloseşti! Evita să mănânci în oraş, ai stomacul delicat, pregăteşte-ţi ceva de acasă şi totul o să fie bine!

BALANŢĂ  Astăzi eşti zâmbitor, cordial, politicos. Asta nu înseamnă să nu fii ferm şi hotărât în ceea ce înseamnă interesele şi valorile tale. Trebuie să fii o mână de fier în mănuşă de catifea! Nu împrumuta bani sau obiecte, măcar în acestă perioadă. O schimbare este necesară, dar mai trece ceva timp până să te hotărăşti. Dorinţa de a avea tot timpul pace şi armonie nu te lasă să iei măsuri mai radicale. În a doua parte a zile, dacă doreşti, poţi pleca la cumpărături, pentru aprovizionarea săptămânală.

SCORPION   Neaşteptată cotitură ciudată a destinului! Ai impresia că mergi pe un drum greşit, că pierzi aspecte esenţiale şi că nu controlezi tu jocul. Foarte neplăcut! Încearcă să reajustezi din mers! Astăzi problemele Scorpionilor par să devină mai serioase. Pentru că tu le consideri aşa. Dacă, într-adevăr, lucrurile devin mai serioase, ascultă cu atenţie, descifrează sensul ascuns al lucurilor. Fii selectiv şi reţinut în promisiuni, mai ales nu promite nimic pe termen lung. Pe de alta parte nu exagera cu analiza si sinteza. Cel mai adese lucrurile sunt dezarmant de simple.

SĂGETĂTOR   Zi favorabilă pentru activitatea ta cotidiană, eşti avantajat în profesie sau meserie. Azi caută cu grijă prilejurile ca să te afirmi, să ieşi în evidenţă, fără să fii ostentativ sau agresiv. Nu trebuie să schimbi nimic din programul pe care l-ai stabilit, chiar dacă informaţiile pe care le primeşti sunt contradictorii. Configuratia îţi indică să nu te repezi să tragi concluzii greşite, să ai suficientă răbdare, pentru că lucrurile se vor lămuri. Astăzi conjunctura astrală iţi ofera prilejul să inchei unele lucrari sau situaţii mai vechi şi să lamureşti unele aspecte ale sentimentelor tale.

CAPRICORN   O dimineaţă obositoare, pentru că amesteci lucrurile, utilul cu plăcutul. Fii eficient în ceea ce faci, mai ales dacă este vorba de munca ta. Nu pierde timpul! Pe seară, posibilă veste bună. Veşti bune spre sfîrşitul zilei. Pănâ atunci atenţie la un vechi, sau mai nou reumatism sau pur şi simplu o durere de genuchi. Saturn, patronul Capricornilor, în zodie, în domiciliu, adică, ar trebui să apere genuchii de îmbătrânire, dar uneori mai trimite câte o durere, aşa, ca să simţi timpul care trece!

VĂRSĂTOR    Munceşti cât poţi şi cât îţi permit mijloacele puse la dispoziţia ta. Nu te enerva dacă ţi se cere mai mult pe plan profesional. Explică calm că până şi Dumnezeu a făcut lumea în şase zile! Invenţiile sau inovaţiile, tehnologiile de vârf atît de dragi nativilor zodiei, nu sunt întotdeuna recomandate. Nu încurca tehnologia, cu sentimentele. Excesul de tehnică ruinează relaţiile dintre oamen. Foloseşte-ţi imaginaţia bogată, nu pentru a găsi motive şi justificări, ci ca să-ţi faci viaţa mai plină şi interesantă. Supraveghează-ţi vederea şi atenţie la drum, dacă conduci în trafic.

PEŞTI    Nu ai bani mulţi, nu ai relaţii importante, nu eşti VIP, dar astăzi ai noroc! Veştile pe care le primeşti, oportunităţile, prilejurile parcă sunt croite pentru tine. Continuă pe drumul tău! Nu trebuie să te nemulţumescă faptul că astăzi, în special, şi mai toată săptămâna nu prea ai înaintat cu activitatea ta. Nu ai făcut mare lucru, să fim drepţi. Totuşi “drumul de o mie de leghe începe cu un pas” spune înţeleptul. Continuă încet, dar sigur. Evită să te implici în orice activitate legată de moşteniri, proprietăţi etc. Atenţie la schimbările de temperatură şi presiune atmosferică şi mai ales fii atent cu ce te încalţi.

Lasă un comentariu