Evenimentul zilei

Dum08092020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Horoscop Horoscop 17 noiembrie 2019

Horoscop 17 noiembrie 2019

17 Noiembrie 2019 - 

– Berbec
Poate fi o zi delicată, cu numeroase momente în care va trebui să dai dovadă de toleranță reală față de slăbiciunile celor dragi. Ar fi bine să fii atent la ceea ce încurajezi la ei.

– Taur
Este o zi încărcată de sensibilitate, foarte bună pentru cei care apreciază partea frumoasă, artistică a vieții. Vei avea de ales între a aprecia și tu această parte sau a o respinge.
– Gemeni
Sunt create condițiile pentru a ajunge la o înțelegere cu persoanele de care te-ai îndepărtat, din diverse motive. E nevoie doar să vrei.
– Rac
Ziua aceasta este, pentru tine, ca un fel de sărbătoare pentru că îți aduce recunoașterea unor merite. Poate că nu vor da năvală toate roadele pe care le ai de strâns, dar nu va conta.
-Leu
S-ar putea să nu îți placă prea mult anumite situații din cauză că te simți vulnerabil atunci când cei din jur îți cer ajutorul în probleme delicate, sufletești, legate de dragoste.
– Fecioară
Cu siguranță nu vei vorbi degeaba, dacă vei alege să îți exprimi sentimentele față de cei dragi. Vei reuși nu doar să încălzești atmosfera ci și să îți dezgheți sufletul.
– Balanță
O zi cu bune și cu rele, poate chiar în aceeași măsură. Diferența o vei face tu, cu alegerile tale, mai inspirate sau mai puțin inspirate.
– Scorpion
Ai la dispoziție o zi în care să îți sărbătorești sentimentele, să le onorezi și să le recunoști rolul și locul în viața ta. Îți va face foarte bine să fii atent la această latură a vieții tale.
– Săgetător
Dincolo de umbrele din viața de familie, există partea luminoasă a vieții tale care e mereu prezentă, în sufletul tău viu și dinamic.
– Capricorn
Din fericire, tendințele acestei zile sunt suficient de diverse, încât să îți asigure un cadru potrivit pentru orice lucru bun pe care ai de gând să îl faci. 
– Vărsător
Dacă vei analiza cu mai multă atenție, vei observa că nu îți folosește la nimic să te blochezi pe o singură variantă de evoluție a unei situații.
– Pești
Ai șansa de a te elibera de anumite probleme pe care tot tu le-ai construit, cu intenția de a te apăra, dar acum vezi că sunt rodul imaginației și nu al rațiunii.

Lasă un comentariu