Evenimentul zilei

Vi08072020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Horoscop HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 25 noiembrie

HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 25 noiembrie

25 Noiembrie 2019 - 

O zi liniştită, lipsită de evenimente perturbatoare, fără certuri, conflicte sau supărări. Astrologii întrevăd surprize frumoase şi clipe de neuitat alături de cei dragi. O zi liniştită, lipsită de evenimente perturbatoare, fără certuri, conflicte sau supărări. Astrologii întrevăd surprize frumoase şi clipe de neuitat alături de cei dragi.

 

BERBEC    Astăzi eşti calm şi ziua îţi aduce o atitudine justă faţă de cei din jurul tău. Fiecăruia, ce merită! Conjunctura arată că ai o puternică forţă emoţională, pe care trebuie s-o controlezi! De luni, ai o idee, un proiect, sau important, sau la care ţii foarte mult, deci este important sentimental, şi nu ştii dacă eşti pe drumul cel mai bun. Ei bine, stelele spun că eşti! Horoscopul tau indica astazi relatii armonice cu cei nascuti in semne de foc si aer si nefavorabile cu semnele de pamant si apa.

TAUR   Începe o perioadă mai densă, cu vreme urâtă. E momentul să-ţi faci timp şi pentru relaxare şi să te îngrijeşti. Tratamente de întreţinere, cosmetică, ceva fizioterapie, poate masaje… Egoismul bine temperat te salveaza astăzi de deceptii.  Cu toate că gandeşti prin o anumita logica, trebuie să-ţi urmezi mai ales intuiţia şi să laşi dialectica pentru altă dată; pentru că, probabil, interesele personale primeaza.

GEMENI   Nu prea ai chef de muncă, de efort! Eşti distrat şi îţi e gândul la cadouri, cozonaci, Crăciun şi Revelion. Foarte bine, poţi să faci de pe acuma pregătiri virtuale, Sf. Andrei, Ziua Națională Moş Niculae se apropie! Zi placută si favorabila pentru mai toate activitatile, dar nimic nu se poate asemui cu vizionarea unui film şi o cina la un restaurant bun! Aspectele horoscopului tău nu contrazic direcţia generală de dezvoltare a viitorului. Pare o perioadă lipsită de griji, plăcută, fără evenimente, fapte sau gesturi importante notabile – şi de aceea va trece repede, ca orice zi bună!

RAC   O stare te cuprinde astăzi, de luni, nemotivat. În ciuda vremii, ai o dorinţă de plimbare, de muzică, de vorbe cu prietenii. Dă curs acestor porniri, din ele se constituie starea de bine şi de sănătate! De la o vreme ai parerea ca toata lumea are ceva de impartit cu tine. Nu este adevărat! Adevărul este ca nu te poti concentra si că-ti scapă aspecte esentiale. Mai interesează-te şi de cele ale sufletului. Nu uita că nu ai un suflet, eşti un suflet care are un corp!

LEU    Astăzi operezi o schimbare în abordarea relaţiilor umane. Până acum te bazai mai mult pe latura emoţională, de azi încerci să fii mai raţional şi mai logic! Poţi să obţii mai multă stabilitate. Evită să mai aprinzi ţigaretă după ţigaretă – fumatul este o plăcere sofisticată, nu un obicei nervos. Seara plăcută şi relaxantă. Anumite zâmbete cu subânţeles şi bătai pe umar te ajuta sa tragi concluzia că lucrurile încep să meargă spre bine, în cercul tău, în anturaj dar şi în dragoste.

FECIOARĂ    Ai o zi mai grea, mai dificilă, dar din fericire, cei dragi, familia, partenerul, prietenii te fac să uiţi repede greutăţile! Nu te mai gândi la eşecuri şi nerealizări, mâine e o altă zi! Evită intervenţiile bruşte şi deciziile pripite. Investiţiile pe termen lung în relaţiile sentimentale făcute astăzi se vor dovedi, paradoxal, foarte profitabile…  Leagă-te la cap pentru ca o să te doara! Ceva migrene astazi din cauza unor tensiuni neaşteptate in anturaj. Le rezolvi cu diplomatie si treci mai departe.

BALANTĂ   Astăzi îţi cultivi cu bună ştiinţă o imagine misterioasă şi plină de secrete. Este bine, după cum spunea Nietzsche, oamenii sunt nişte „animale curioase”, aşa poţi să devii centrul atenţiei! Chiar dacă „nimc nu este important”, dupa cum spune Kabbala, astăzi poţi realiza multe, lua decizii importante, clarifica nişte probleme.  Seara îţi aduce o surpriză. Fii originalul original! Asăzi trebuie doar să zici mulţumesc, pentru că treci printr-o perioada in care ajutorul vine de unde nici macar nu te asteptai!

SCORPION   Nu fii prea critic, cu alţii, sau chiar cu tine! Înlocuieşte reproşurile cu un zâmbet şi o propunere de colaborare. Oferă-ţi o pauză binevenită în climatul de agresivitate şi încrâncenare! Nimeni nu este chiar aşa de stupid incat sa faca in mod conştient şi premeditat o actiune contrară intereselor proprii. Astăzi – nu e rău deloc… Se poate spune, dupa configuratia astrologică, ca te bucuri de o zi întreagă de influenţe favorabile in sensul ca nu o sa ai nici un necaz mare ! De ceva timp incerci sa faci fata unei enervari fară motiv. Probabil este doar presiunea atmosferica şi vremea cenuşie…

SĂGETATOR   Sunt momente când ai dori să urlii ca lupii, ca să te descarci! Încă nu te-ai hotărât dacă unii dintre colegii tăi sunt proşti de crapă pietrele, sau răi ca nişte demoni scăpaţi din infern! Primesti o veste… total lipsita de sens. Poate unde ziua este slab aspectata astrologic, sau cam aşa ceva. Sau poate unde peste tot este haos şi nepăsare. Interesul poartă fesul. Viaţa e o permanenta infruntare de interese, aşa incât trebuie să ai şi puţin noroc în promovarea scopurilor.

CAPRICORN   Astăzi ai o mulţime de gânduri şi idei în ceea ce priveşte promovarea intereselor tale prin comunicare. Nu eşti mulţumit de dinamica veniturilor tale şi doreşti să îmbunătăţeşti situaţia. Astazi ai ceva important de lucru. Nu chiar ce-ţi doreai, dar până la urmă activitatea este… activitate! O zi excelentă pentru sentimentalul din tine. Iti prieşte orice discutie la o cafea (sigur, dacă se repară automatul de cafea) si mai lasi deoparte nelinistea si suspiciunea permanenta. Râzi, fă haz de necaz, pentru ca râsul este ultima reduta impotriva prostiei şi a haosului!

VARSATOR   Eşti iritat, ca un arici furios, de vreme şi de veştile primite. Trebuie să nu duci enervarea acasă, lasă lucrurile negative pe prag. Este inutil să-i superi pe cei dragi, care ţin la tine! Ziua e favorabilă oricărei iniţiative! Dar, atenţi, portofelul nu-i sac fără fund! Sau cardul, chiar daca este pe debit. Supraveghează-ţi cu mare grijă dorinţa să deţii lucruri extravagante şi să faci cheltuieli foarte mari, sa investesti utopic in propria imagine.

PEŞTI    La muncă nu ai spor, orice ai face. Aşa că astăzi nu te implica în decizii şi întâlniri importante. Încearcă să treci rapid şi uşor prin dimineaţă şi oferă-ţi o seară plăcută şi relaxantă! Experienţa bate mai intotdeauna iscusinţa! O calatorie sau o deplasare, pentru un oarecare procent dintre nativi – pe vremea asta care trage la somn, mai bine, nu! Mai bine amână!  Nimic din ce a fost nu mai este, dar viitorul este plin de speranţe. Trebuie sa te folosesti de bagajul de informatii din trecut ca sa rezolvi o situatie prezenta. Nu ai liniste pentru că eşti in urmă cu multe treburi. Fă-ţi un plan, cere ajutor!

Lasă un comentariu