Evenimentul zilei

Lun05252020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Anunt În noaptea de Paști, pe data de 28 aprilie troleibuzele și autobuzele din capitală vor avea program prelungit

În noaptea de Paști, pe data de 28 aprilie troleibuzele și autobuzele din capitală vor avea program prelungit

22 Aprilie 2019 - 

Pe data de 28 aprilie troleibuzele și autobuzele din capitală își vor prelungi programul de activitate și vor circula până la ora 24.00.

Potrivit сonsilierului municipal Vitalie Mucan de Paștele Blajinilor, în zilele de 5 și 6 mai, locuitorii Chișinăului vor putea călători gratuit până la cimitirul Sfântul Lazăr din capitală. Autoritățile vor pune la dispoziția acestora trei rute de autobuz - "C", "D" și nr. 27.
Astfel, ruta suplimentară de autobuz "C" va asigura circulația de la str. Vasile Alecsandri până la str. Doina, cu 10 autobuze pe schimb. Totodată, pe ruta suplimentară de autobuz "D" vor circula 25 de unități de transport pe schimb. Acestea vor porni din preajma Circului și vor ajunge tot până la cimitirul Sfântul Lazăr. Aceeași destinație o va avea și ruta de autobuz nr. 27, care de asemenea va porni de la Circ și va avea 10 unități de transport pe schimb.
Totodată, consilierul municipal, Vitalie Mucan, a venit cu propunerea ca să fie mărite numărul rutelor de pornire.
"Să fie suplinite aceste puncte cu Gara Feroviară. Și punctul 2 Calea Ieșilor vizavi de fabrica Zorile", a declarat Vitalie Mucan.
În zilele de 5 și 6 mai, și microbuzele pe rutele nr. 132, 134, 162 și 184 vor circula până la cimitirul Sfântul Lazăr.

Lasă un comentariu