Evenimentul zilei

Joi12052019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate România ANUNȚ de la DIRECŢIA GENERALĂ DE PAŞAPOARTE

ANUNȚ de la DIRECŢIA GENERALĂ DE PAŞAPOARTE

31 Decembrie 2018 - 

Începând cu data de 3 ianuarie 2019, pentru regiunea București-Ilfov, cetățenii care doresc să plătească taxa pentru pașaport vor avea la dispoziție șase automate de plăți ale CEC Bank. Acestea vor fi amplasate în centrele comerciale PLAZA ROMÂNIA și PARKLAKE SHOPPING CENTER, unde se află sediile Serviciilor de Paşapoarte Bucureşti și Ilfov.

De la începutul anului, Trezoreria Statului, instituție din cadrul Ministerului Finanțelor Publice, va închide cele două puncte de lucru din PLAZA ROMÂNIA și PARKLAKE SHOPPING CENTER.
    Reamintim că cetățenii au la dispoziție mai multe modalități pentru plata taxei de pașaport:
-    la casieriile unităţilor CEC Bank;
-    prin mandat poştal la orice Oficiu Poştal;
-    on-line, în sistem internet banking, prin virament către conturile deschise de fiecare Instituţie a Prefectului;
-    de la oricare bancă unde persoana are deschis un cont bancar, prin virament către conturile deschise de fiecare Instituţie a Prefectului;
-    în numerar sau, după caz, prin intermediul POS-urilor la casieriile unităţilor Trezoreriei Statului și la casieriile Instituţiilor Prefectului.

Pentru depunerea cererilor de eliberare a pașapoartelor recomandăm cetățenilor să facă programare online pe site-ul www.epasapoarte.ro, în acest caz, timpul de așteptare la ghișeu fiind zero.
Lasă un comentariu