Evenimentul zilei

Joi05242018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau
23 Mai 2018
Publicat în Chisinau

Primăria municipiului Chişinău anunță despre amenajarea pe strada București, tronsonul cuprins între str. Lev Tolstoi – bd. Dacia a unei benzi suplimentare de virare la dreapta, inclusiv a unei benzi de încadrare pe Viaduct pentru fluidizarea traficului rutier din zonă.

22 Mai 2018
Publicat în Chisinau

Circulația rutieră pe strada Malai din capitală, tronsonul cuprins între străzile Ialoveni și Șoseaua Hâncești, va fi sistată până pe 12 iunie, transmite IPN.

21 Mai 2018
Publicat în Chisinau

Atenție, șoferi. În perioada 21 mai - 10 august 2018, va fi suspendat traficul rutier pe strada Sfatul Ţării din Chișinău, în perimetrul străzilor Bucureşti și Anton Corobceanu. 

21 Mai 2018
Publicat în Chisinau

Într-un interviu acordat jurnalistului român de politică externă, specializat în problematica spațiului ex-sovietic: Republica Moldova, Sebastian Rusu, liderii PUN îşi pun speranţa în victoria lui Andrei Năstase la primăria Chişinăului.

18 Mai 2018
Publicat în Chisinau

Diverse probe sportive, precum: taekwondo, trântă, tenis, tir cu laser, scrimă, karate, baschet și badminton, vor fi organizate sâmbătă, 19 mai, la Chișinău. Manifestările se vor desfășura în Piața Marii Adunări Naționale în cadrul evenimentului sportiv anual Olympic Fest, transmite IPN.

17 Mai 2018
Publicat în Chisinau

Primăria Chişinău informează că toate zonele de odihnă și agrement din municipiu urmează a fi amenajate şi pregătite pentru sezonul de vară. 

17 Mai 2018
Publicat în Chisinau

Un tânăr din capitală este cercetat penal de oamenii legii pentru escrocherie, după ce a înșelat de bani o femeie din capitală. 

17 Mai 2018
Publicat în Chisinau

Primăria municipiului Chişinău anunţă că pe parcursul zilei de astăzi, 17 mai, pe anumite străzi va fi suspendat temporar traficul rutier, în legătură cu executarea lucrărilor de reparaţie şi întreţinere curentă a infrastructurii rutiere.

16 Mai 2018
Publicat în Chisinau

Un grant de aproape 19 milioane de lei (peste 920 de mii de euro) va fi acordat de către Consiliul local al Sectorului 1 al municipiul București pentru reabilitarea scărilor de granit din Parcul „Valea Morilor” din Chișinău. Acordul a fost semnat în cadrul întrevederii primarului interimar al Chișinăului, Ruslan Codreanu, cu primarul sectorului 1 al Bucureștiului, Daniel Tudorache, relevă Direcţia Relaţii Publice de la Primăria mun. Chişinău.

16 Mai 2018
Publicat în Chisinau

Doi bărbați cu vârstele cuprinse între 32 de ani şi 37 de ani au fost reținuți de oamenii legii, pentru că au organizat spelunci de droguri în două locuințe din sectorul Buiucani al capitalei. 

16 Mai 2018
by  - 
Publicat în Chisinau

Primăria municipiului Chişinău va beneficia de un grant în valoare de peste 18, 97 milioane lei sau peste 920 mii EURO din partea Consiliului local Sectorul I Bucureşti pentru reabilitarea scărilor de granit din Parcul „Valea Morilor", potrivit Radio Chișinău.

 

16 Mai 2018
Publicat în Chisinau

Primăria municipiului Chişinău anunţă că pe parcursul zilei de astăzi, 16 mai 2018, pe anumite străzi va fi suspendat temporar traficul rutier, în legătură cu executarea lucrărilor de reparaţie şi întreţinere curentă a infrastructurii rutiere. 

15 Mai 2018
Publicat în Chisinau

Primăria municipiului Chișinău informează că serviciile municipale de profil efectuează lucrări de deratizare și dezinsecție în subsolurile blocurilor de locuințe din oraș, precum și în zonele de odihnă şi parcurile din capitală.

15 Mai 2018
Publicat în Chisinau

Un tânăr de 26 de ani din capitală a fost reținut de oamenii legii,  fiind suspectat de păstrare şi consum de substanţe narcotice.

Pagina 1 din 45