Evenimentul zilei

Dum01212018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau
21 Ian 2018
Publicat în Chisinau

Un accident groaznic a avut loc în această dimineața pe strada Alba Iulia din Capitală. Un tânăr de 21 de ani a decedat la Spitalul de Urgență, după ce Mercedes-ul în care se afla s-a lovit violent cu o Toyota. 

20 Ian 2018
Publicat în Chisinau

Consumatorii din bulevardul Dacia nr. 60, inclusiv cu fracții, vor rămâne luni, 22 ianuarie, fără apă la robinet. Furnizorul îndeamnă consumatorii de pe adresa indicată să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei, transmite IPN.

20 Ian 2018
Publicat în Chisinau

În această dimineaţă, ÎM Regia „Exdrupo” a început evacuarea zăpezii de pe străzile Chișinăului. Zăpada adunată la marginea carosabilului este încărcată în maşini de capacitate mare şi transportată pe platourile întreprinderii municipale, de pe str. Varniţa. Pe tot parcursul zilei, Regia „Exdrupo” va acţiona cu 30 de unităţi de tehnică. 

19 Ian 2018
by  - 
Publicat în Chisinau

Oleg Poiată a depus cerere de demisie din funcția de pretor al sectorului Centru. El a scris pe o rețea de socializare că actuala conducere a Primăriei municipiului Chișinău nu este legitimă.

17 Ian 2018
by  - 
Publicat în Chisinau

Primăria Chișinău a dat publicității lista pasajelor pietonale subterane care vor fi reparate la primăvară. Institutul „Chișinău-Proiect” execută lucrările de proiectare pentru a stabili volumul de lucrări pentru fiecare pasaj și costul acestora.

16 Ian 2018
by  - 
Publicat în Chisinau

Consilierul fracțiunii Blocul Electoral „Platforma Popular Europeană – Iurie Leancă” din Consiliul municipal Chişinău, Victor Lutenco, şi-a depus mandatul. Alesul local menționează că, deși demisionează, nu renunță la ideile sale şi va continua să se implice.

08 Ian 2018
Publicat în Chisinau

Un tânăr de 25 de ani a murit, iar altul, de 27 de ani, a fost rănit, după ce vecinii lor au tras spre ei mai multe gloanţe. Crima s-a produs noaptea trecută într-un bloc din sectorul Botanica al Capitalei. 

06 Ian 2018
Publicat în Chisinau

După decizia de ieri, de către Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, primarul suspendat Dorin Chirtoacă comentează decizia de prelungire a controlului judiciar de încă 30 de zile. 

30 Dec 2017
Publicat în Chisinau

Traficul rutier va fi suspendat în Piața Marii Adunări Naționale în data de 31 decembrie, începând cu ora 20.00, în legătură cu desfășurarea concertului de Revelion.

30 Dec 2017
Publicat în Chisinau

Reprezentanții grupului de inițiativă pentru inițierea referendumului legislativ de anulare a sistemului electoral mixt au depus pachetul de acte pentru a fi înregistrați la Comisia Electorală Centrală (CEC).

27 Dec 2017
Publicat în Chisinau
Apă-Canal Chișinău anunță pentru joi, 28 decembrie, sistări temporare în livrarea apei, pe mai multe adrese din capitală, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către SA „Termoelectrica”, transmite IPN.
23 Dec 2017
Publicat în Chisinau

 Consiliul Municipal Chişinău a aprobat vineri, 22 decembrie un proiect de modernizare pentru trei ani, până în 2021, transmite IPN.

21 Dec 2017
Publicat în Chisinau

Un angajat al sistemului penitenciar, subordonat Ministerului Justiției, a denunțat tentativa de corupere săvârșită de o femeie pentru a beneficia de întrevedere cu un deținut. Incidentul a avut loc la punctul de primire a coletelor din Penitenciarul nr. 4 – Cricova.

20 Dec 2017
Publicat în Chisinau

Cei mai buni sportivi din Republica Moldova au fost premiați în cadrul Galei Sportului, ediția 2017. Evenimentul a avut loc marți seara în incinta Hotelului Radisson Blu Leogrand.

Pagina 1 din 37