Evenimentul zilei

Sam05252019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau
17 Mai 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Cei doi urși de la Grădina Zoologică din capitală se vor muta, primăvara viitoare, la casă nouă. Un spațiu de circa șase mii de metri pătrați urmează să le înlocuiască cușca de 30 de metri pătrați în care locuiesc acum. Recent a fost desemnat câștigătorul licitației pentru construcția volierelor pentru urși, iar în scurt timp vor începe lucrările.

15 Mai 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Lucrările de aplicare a marcajului rutier pe străzile capitalei încep de joi, 16 mai. Prioritar, marcajul se va aplica pe trecerile de pietoni din preajma instituțiilor de învățământ. După aplicarea marcajului transversal, muncitorii vor aplica marcajul longitudinal.

13 Mai 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Natalia Homei, şefa Direcţiei implementare şi supervizarea proiectelor din cadrul Direcţiei municipale transport public şi căi de comunicaţie, urmează fie demisă la solicitarea primarului interimar al Chişinăului, Ruslan Codreanu. 

03 Mai 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Primăria municipiului Chişinău informează că edificiul fostei instituției preșcolare nr. 28 din str. Magda Isanos 16, a revenit în proprietate municipală. 

23 Apr 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Autoritățile municipale au început demontarea foișoarelor din pădurea-parc Râșcani, str. Nicolae Dimo, 32. În total, urmează să fie evacuare zece foișoare amplasate neautorizat de către un agent economic, scrie IPN.

19 Apr 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Locuitorii orașului Chișinău sunt îndemnați să participe sâmbătă, 20 aprilie, la Curățenia Generală în curțile blocurilor de locuit, începând cu ora 9.00.

01 Apr 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Primarul general interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, a anunţat că va semna demiterea din funcţie a directorului şi vicedirectorului Pieţei Centrale, Octavian Bivol şi Victor Gutium, dar şi că va cere demisia arhitectului şef al capitalei, Sergiu Borozan, scrie IPN. 

28 Mar 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Înscrierea copiilor la școală începe în municipiul Chișinău pe 1 aprilie. Părinții vor putea face acest lucru online, pe platforma www.escoala.chisinau.md

28 Mar 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Autoritățile municipale au lansat lucrările de reconstrucție capitală a havuzului din Parcul Valea Trandafirilor, sectorul Botanica al capitalei. 

22 Mar 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

25 de bănci din beton tipărite la imprimanta 3D vor fi instalate în această primăvară pe bulevardul Mircea cel Bătrân din Chișinău. Băncile sunt produse cu sprijinul proiectului „Orașe Verzi Durabile”, finanțat de Facilitatea Globală de Mediu și implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).

18 Mar 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Lucrările de montare a instalațiilor de iluminat public pe șoseaua Muncești din Capitală sunt pe ultima sută de metri.

12 Mar 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Primăria municipiului Chișinău informează că pe parcursul anului 2019 vor fi reparate 11 străzi din capitală, precum și 4 căi de acces spre localitățile suburbane. De asemenea, din luna aprilie vor începe lucrările de asfaltare, prin frezarea zonelor degradate de pe carosabil în cele 5 sectoare ale orașului.

12 Mar 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Administratorii imobilelor locative din sectorul Botanica pot participa, pe 16 martie și 20 aprilie, la sesiuni de informare privind procedura reorganizării fondului locativ în Asociație de Proprietari în Condominiu (APC), așa cum prevede Legea Condominiului.

26 Feb 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Primăria municipiului Chișinău informează că pe parcursul acestui an, în sectorul Ciocana vor fi amenajate două spații publice: scuarul din bd. Mircea cel Bătrân, 29 și scuarul „Maria Drăgan", cu viziune panoramică.

Pagina 1 din 53