Evenimentul zilei

Joi11142019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau
13 Noi 2019
Publicat în Chisinau

Ambasadorul Moscovei în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, a fost primit miercuri în vizită la Primăria Chișinău, acolo unde a avut o întrevedere cu Ion Ceban.

03 Noi 2019
Publicat în Chisinau

Misiunea de Observare Promo-LEX, în contextul desfășurării turului doi de scrutin al alegerilor locale generale constată:

03 Noi 2019
Publicat în Chisinau

Primarul general al Capitalei este ales pentru un mandat de patru ani. Edilul începe munca în primărie din data validării mandatului şi îşi încheie activitatea când este validat următorul mandat de primar, cu excepția cazurilor când acesta încetează înainte de termen.

03 Noi 2019
Publicat în Chisinau

Deși s-a anunțat anterior de către asociația Promo-LEX că au fost depistate mai multe nereguli în cadrul celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale din mun.Chișinău, până la această oră nu a fost depusă nicio contestație în acest sens.

03 Noi 2019
Publicat în Chisinau

S-a rupt cheia – acesta a fost motivul din care funcționarii electorali de la secția nr. 113 din Chișinău nu au putut să deschidă dimineața seiful în care se afla camera video și un laptop, în care urmau a fi introduse datele alegătorilor, spun observatorii Promo-LEX.

10 Oct 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Agenția de presă IPN a identificat o parte din problemele municipiului Chișinău și a întrebat candidații la funcția de primar al capitalei cum intenționează să le rezolve.

02 Sep 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Primăria municipiului Chișinău a desemnat câștigătorul concursului de idei „Caractere urbane”, pentru expunerea artistică a interiorului pasajului subteran din bulevardul Constantin Negruzzi 10/1, sectorul Centru al capitalei. Astfel, din cele 5 schițe admise la concurs, Comisia de profil a decis că lucrarea lui Eugen Prodan, care reprezintă o grafică urbană este cea câștigătoare.

15 Aug 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Consumatorii de pe străzile Socoleni, 1-7, inclusiv cu fracţii, şi Grătieşti din capitală, vor rămâne vineri, 16 august, fără apă la robinet. Sistările sunt programate între orele 09.00 şi 15.00, timp în care SA „Apă-Canal Chişinău” va efectua lucrări planificate, transmite IPN.

06 Aug 2019
Publicat în Chisinau

Șefa adjunctă a Procuraturii Anticorupție, Adriana Bețișor  a depus cerere de eliberare din organele Procuraturii. Cererea a fost depusă marți, 6 august 2019, pe numele procurorului general interimar, Dumitru Robu. Informația a fost confirmată pentru AGORA de Adriana Bețișor. Aceasta a declarat că la baza deciziei sale au stat mai multe motive personale.

29 Iul 2019
Publicat în Chisinau

 Comisia Electorală Centrală a decis luni că, alegerile parlamentare noi din trei circumscripții uninominale vor avea loc odată cu alegerile locale, stabilite pentru 20 octombrie. 

25 Iul 2019
Publicat în Chisinau

Deputatul Partidului Democrat Sergiu Sîrbu, care este și membru al Comisiei juridice, numiri și imunități, anunță că Nicolae Eșanu și Vladimir Grosu sunt candidații selectați în urma concursului pentru funcția de judecător la Curtea Constituțională, din partea Parlamentului.

24 Iul 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Gestionarii blocurilor locative sunt cei care trebuie să întreprindă acțiuni de combatere a ambroziei pe teritoriile pe care le au în gestiune. 

19 Iul 2019
Publicat în Chisinau

Alain Pilloux, vicepreședintele BERD, și Matteo Patrone, Directorul BERD pentru Ucraina, Belarus, Moldova și Caucaz, se află în vizită la Chișinău pentru discuții cu autoritățile moldovenești, conform unui comunicat de presă al instituției.

12 Iul 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Cinci troleibuze noi, model standart, sunt asamblate în prezent la Atelierului de reparații și asamblare al Î.M. „Regia Transport Electric Chișinău” (RTEC). Costul unui troleibuz este de 160 de mii de euro. 

Pagina 1 din 53