Evenimentul zilei

Ma05302017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau
30 Mai 2017
by  - 
Publicat în Chisinau

Consilierii municipali se vor întruni marţi, 30 mai,în şedinţă pentru a conveni asupra unei candidaturi care va exercita atribuţiile primarului general.

29 Mai 2017
by  - 
Publicat în Chisinau

Angajații Primăriei Chișinău, ai preturilor de sector și subdiviziunilor municipale își exprimă îngrijorarea în legătură cu reținerea primarului capitalei Dorin Chirtoacă și atenționează asupra consecințelor care apar ca urmare a aplicării arestui la domiciliu în privința acestuia.

29 Mai 2017
by  - 
Publicat în Chisinau

Zonele de agrement din municipiul Chişinău nu sunt pregătite pentru sezonul estival. Livia Mazur, medic igienist la Centrul de Sănătate Publică a municipiului Chişinău, a declarat pentru IPN că municipalitatea în acest an nici nu a autorizat lucrări de amenajare a locurilor destinate odihnei chișinăuienilor.

27 Mai 2017
Publicat în Chisinau

Pe mai multe străzi din sectorul Botanica al capitalei, luni, 29 mai, va fi sistată temporar apa la robinet. SA „Apă–Canal Chișinău” anunță lucrări planificate între orele 09.00 și 14.00. 

27 Mai 2017
Publicat în Chisinau

În contextul marcării Zilei Mondiale fără Tutun, Centrul de Sănătate Publică a municipiului Chișinău organizează, astăzi, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt” un Orășel al Sănătății, în care sunt așteptați toți doritorii.

25 Mai 2017
Publicat în Chisinau

Presa a mai relatat că ex-deputatul Chiril Lucinschi a fost reţinut, astăzi, în dosarul fraudelor de la BEM, Banca Socială şi Unibank. Acesta, împreună cu trei reprezentanţi ai unui agent economic, sunt bănuiţi de spălare de bani, fapt ce a cauzat prejudicii în proporţii deosebit de mari celor trei bănci.

25 Mai 2017
by  - 
Publicat în Chisinau

Consilierii din fracțiunea Partidului Socialiștilor boicotează ședința de joi, 25 mai, a Consiliului municipal Chișinău.

22 Mai 2017
Publicat în Chisinau

Primăria Chişinău informează despre un nou caz de preluare a unui teren din  proprietatea municipală. 

18 Mai 2017
Publicat în Chisinau

Experții Comisiei de la Veneția, sosiți la Chișinău, au avut, astăzi, întrevederi separate cu fracțiunile parlamentare, în cadrul cărora au discutat completările la Constituție propuse de către președintele Igor Dodon. Acestea se referă mecanismul de dizolvare a Parlamentului prin referendum inițiat de către șeful statului, transmite IPN.

17 Mai 2017
Publicat în Chisinau

Consiliul municipal Chişinău a făcut publice taxele locale pentru anul 2017, aprobate în şedinţa din 11 mai a.c. Potrivit deciziei CMC, au fost stabilite taxele locale prevăzute de legislaţie, cotele şi înlesnirile fiscale, dar şi cotele taxei pentru unităţile comerciale şi/sau de prestări servicii.  

14 Mai 2017
by  - 
Publicat în Chisinau

Serviciul ”InfoTrafic” al INP informează, că pentru ziua de azi, 14 mai, începând cu orele 12:00, va fi sistată circulația pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul str. Mitropolit G.Bănulescu-Bodoni- str. S. Lazo, în legătură cu acțiunea de protest.

14 Mai 2017
by  - 
Publicat în Chisinau

După declarațiile făcute de către șeful statului, Igor Dodon, precum că actualul său purtătorul de cuvânt, Ion Ceban, i-ar putea lua locul primarului general, Dorin Chirtoacă, edilul capitalei vine cu o reacție.

12 Mai 2017
Publicat în Chisinau

La ministerul Economiei a avut loc astăzi întrevederea lui Vitalie Iurcu, viceministru al Economiei, cu reprezentanții Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și compania Schoenherr Rechtsanwaelte GmbH, la care au participat și specialiștii Agenției Naționale de Reglementare Energetică (ANRE). 

05 Mai 2017
Publicat în Chisinau

Prim-ministrul Pavel Filip şi Prinţul Albert al II-lea de Monaco au participat joi la Forumul oamenilor de afaceri Moldova-Monaco, organizat de Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova. Evenimentul a întrunit peste 230 de antreprenori din cele două state.

Pagina 1 din 32