Evenimentul zilei

Mie07262017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau
24 Iul 2017
by  - 
Publicat în Chisinau

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis avertizare cod galben de poluare a aerului din capitală cu dioxid de azot. Concentraţia medie de dioxid de azot a depăşit norma de 3,9 ori, transmite IPN.

15 Iul 2017
Publicat în Chisinau

Actuala guvernare este una coruptă, iar vinovați de aceasta s-ar face cetățenii Republicii Moldova, care nu au votat corect. Declarații în acest sens a făcut Vladimir Voronin, președintele PCRM, în cadrul unei emisiuni la un post de televiziune. 

13 Iul 2017
Publicat în Chisinau

Vicepremierul Octavian Calmîc, ministru al Economiei, a avut miercuri o întrevedere cu delegația Grupului parlamentar de prietenie al Turciei, condus de Mehmet Altay, precum și cu Hulusi Kilic, ambasador al Turciei în Republica Moldova. Părțile au discutat despre măsurile întreprinse în vederea extinderii cooperării economice conform obiectivelor stabilite anterior și prevederilor Acordului de Comerț Liber și Acordului de promovarea şi protejare reciprocă a investițiilor, intrate în vigoare în 2016.

05 Iul 2017
by  - 
Publicat în Chisinau

Igor Gamreţchi, şef al Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie a fost suspendat din funcție. 

04 Iul 2017
by  - 
Publicat în Chisinau

Locuitorii capitalei vor plăti mai mult pentru evacuarea deșeurilor. Tarifele au fost aprobate în ședința de marți, 4 iulie, a Consiliului municipal Chișinău, transmite IPN.

04 Iul 2017
by  - 
Publicat în Chisinau

Adrian Talmaci va asigura interimatul funcției de secretar al Consiliului municipal Chișinău. Pentru candidatura acestuia au votat 30 de consilieri municipali, în ședința din 4 iulie.

03 Iul 2017
by  - 
Publicat în Chisinau

În Chișinău, plimbarea animalelor de companie va fi permisă dacă proprietarii vor avea asupra lor mătură, făraș, pungă și mânuși pentru curățirea locului și evacuarea dejecțiilor fiziologice.

02 Iul 2017
Publicat în Chisinau

Ministerul Justiției a demarat un proiect aflat încă în dezbateri publice care prevede acordarea cetățeniei moldovenești unor cetățeni străini care ar investi 100.000 de euro în fondul de dezvoltare durabilă a țării.

30 Iun 2017
Publicat în Chisinau

Premierul Pavel Filip i-a adresat astăzi, în numele Guvernului Republicii Moldova, cât şi al său personal, un mesaj de felicitare prim-ministrului Republicii Serbia, Ana Brnabić, cu prilejul învestirii în funcţie.

30 Iun 2017
by  - 
Publicat în Chisinau

Ședința Consiliului municipal Chișinău convocată prin dispoziția primarului general Dorin Chirtoacă pentru vineri, 30 iunie, a eșuat în lipsă de cvorum. La ședință s-au prezentat doar 15 consilieri din fracțiunea Partidului Liberal, transmite IPN.

29 Iun 2017
by  - 
Publicat în Chisinau

Secretarul Consiliului municipal Chișinău, Valeriu Didencu, a fost eliberat din funcție în cadrul ședinței de joi, 29 iunie, a CMC, în baza cererii depuse. În aceeași ședință consilierii municipali, cu excepția celor din Partidul Liberal, care nu au participat la ședință, au încercat să aleagă un secretar interimar, dar nu au reușit în lipsa unui consens, transmite IPN.

28 Iun 2017
by  - 
Publicat în Chisinau

În mare parte, aleșii locali din Consiliul municipal Chișinău nu sunt deciși încă dacă vor participa sau nu la ședința convocată de către primarul general Dorin Chirtoacă pentru vineri, 30 iunie. Excepție face fracțiunea Partidului Liberal, care și-a confirmat prezența.

27 Iun 2017
Publicat în Chisinau

Viceministrul Apărării, Gheorghe Galbura, şi secretarul de stat al Ministerului Apărării, Aurel Fondos, au avut astăzi întrevederi de lucru cu un grup de experţi NATO, aflaţi într-o vizită oficială în Republica Moldova, în perioada 26-28 iunie curent.

23 Iun 2017
by  - 
Publicat în Chisinau

Copaci puși la pământ, mașini avariate și pană de curent în sectorul Ciocana.

Pagina 1 din 33