Evenimentul zilei

Ma01232018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau Dorin Chirtoacă i-a dat replica lui Dodon. Ce spune edilul capitalei, la declarațiile socialistului, care afirmă că Ion Ceban i-ar putea lua locul

Dorin Chirtoacă i-a dat replica lui Dodon. Ce spune edilul capitalei, la declarațiile socialistului, care afirmă că Ion Ceban i-ar putea lua locul

14 Mai 2017 - 

După declarațiile făcute de către șeful statului, Igor Dodon, precum că actualul său purtătorul de cuvânt, Ion Ceban, i-ar putea lua locul primarului general, Dorin Chirtoacă, edilul capitalei vine cu o reacție.

"Unii care răspund prezent doar la Moscova și răspund absent la Chișinău, în mijlocul propriului popor vor să organizeze referendumuri. Organizați referendumuri. Aduceți tancuri, aduceți rachete, aduceți automate kalașnikov. Vom trece prin încă o ocupație de care am mai trecut și în 1812 sau 1840, dar Republica Moldova va face în ultimă instanță o alegere definitivă în direcția Uniunii Europene. Iar cei, care au stat la baza a două conflagrații mondiale, ideologia communist-socialistă vor fi trecuți în rând cu cei de azi, care răspund doar prin purtător de cuvânt la un eveniment dedicat Republicii Moldova vor fi trecuți la capitolul erori ale istoriei și descalificându-se din statutul de președinte , îl confirm doar în statutul de preș”, a conchis Chirtoacă.

Declarațiile au fost făcute în cadrul deschiderii Orășelului European, organizat astăzi, de reprezentanții Delegației Uniunii Europene la Chișinău.

 

Lasă un comentariu