Evenimentul zilei

Lun07232018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau Ștefan Șaptefraț, șef al Procuraturii Chișinău

Ștefan Șaptefraț, șef al Procuraturii Chișinău Recomandat

10 August 2017 - 

La ședința Consiliului Superior al Procurorilor de joi, 10 august, Ştefan Şaptefraţ a fost ales învingător de către Consiliului Superior al Procurorilor în concursul pentru funcția de șef al Procuraturii Chișinău. 

La concursul pentru ocuparea funcției de șef al Procuraturii municipiului Chișinău s-au înscris trei candidați. În urma evaluărilor de către  Colegiul pentru Selecţia şi Cariera Procurorilor și  de către Colegiul de Evaluare a Performanţelor,  cel mai mare punctaj i-a fost atribuit procurorului Ştefan Şaptefraţ - 61 de puncte din partea Colegiului pentru Selecţia şi Cariera Procurorilor şi 90 de puncte din partea Colegiului de Evaluare a Performanţelor, acesta intrând în concurs cu un total de 151 de puncte. Astfel, Șaptefraț a fost desemnat învingătorul concursului pentru funcția de șef al Procuraturii ChișinăuMandatul șefului Procuraturii municipale este de cinci ani.

Nicolae Chitoroagă, șef la PCCOCS

În aceeași ședință, CSP l-a fost desemnat în calitate de șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale pe Nicolae Chitoroagă, care a executat până în prezent interimatul acestei funcții. Nicolae Chitoroagă a fost desemnat, la fel, pentru un mandat de cinci ani. Pentru aceeași perioadă au fost desemnați și patru adjuncți ai PCCOCS: Lucreția Zaharia, Valeriu Bodean, Vitalie Busuioc și Vitalie Stoinov.

În cadrul aceleiași ședințe, CSP l-a desemnat pe Eduard Varzar în calitate de șef adjunct la Procuratura Anticorupție.

 

 

 

Lasă un comentariu