Evenimentul zilei

Sam10202018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau VIDEO// Noul primar interimar Silvia Radu „bate cu pumnul în masă” în fața consilierilor municipali

VIDEO// Noul primar interimar Silvia Radu „bate cu pumnul în masă” în fața consilierilor municipali Recomandat

08 Noiembrie 2017 - 

Noul primar interimar Silvia Radu i-a îndemnat, marți, la ședința Consiliului Municipal Chișinău (CMC) pe consilieri să nu mai întârzie la muncă.

Media

video credit: privesc.eu

Ședința ar fi trebuit să înceapă la orele 10, dar în sală nu erau decât șase din numărul total. „Mă adresez, personal, consilierilor să vină după cum e stabilit la orele 10:00, nu – la 11:00, pentru că pentru acest timp se achită. Consiliul ar trebui să pună primordial interesul locuitorilor mun. Chișinău mai presus de interesele politice care le au (...) Am vorbit cu secretarul CMC și m-a informat că, consilierii obișnuiesc să întârzie cu 30-40 minute. Cred că, acest lucru e o lipsă de respect”, a spus Silvia Radu, care a cerut ca acest lucru să nu se mai întâmple pe viitor.

 

Silvia Radu a fost numită recent în funcția de primar interimar al Chișinăului, după retragerea lui Nistor Grozavu, cel care îi ținea locul primarului suspendat Dorin Chirtoacă. 

Lasă un comentariu